Badylinka
Fanka BB :)
Badylinkoa ile ma twój braciszek? Numerek z niego. Trzymam za ciebie kciuk&&&&&&&&&&&&&
13... masakra
dziękuje za kciuki
agniecha - ja też chce trochę żelków! ^^
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Badylinkoa ile ma twój braciszek? Numerek z niego. Trzymam za ciebie kciuk&&&&&&&&&&&&&
no dobrze mówisz teraz sie juz nie opłaci teraz musimy zaciążacMarylko dokładnie dopiero po dzidzi będziemy się odchudzać i wracać do normalnych naszych rozmiarów![]()
kochana jak ty sie czujesz??? tak długo Cie tu nie było bałam sie że nie wróciszhej gotujecie obiadek? ja zrobilam spagetti z groszkiem zielonym boczusiem pycha noi smietany 2 lyzki pycha pycha....co tam nowego
ale tez utrzymuje wczesna ciąże - generalnie to progesteron - wszystko na recepte ale taniutkie jak barszcz
:-)
:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-)WISIEŃKA- eee tam na glowie-na ogrodzie Cie posadzemama tak, tak i będziesz mnie miała no głowie
agatek ja przez pół swojego zycia brałam marwellon a ostatnio nie pamietam jak sie pisze ale chyba tirqillar.

zaraz po odstawieniu zaszlam ,ale z Domisiem juz nie zadzialalo na Cilescie i dostalam Clo i Dmi jest z 1 cyklu po Clo ,a teraz Cilest tez nie zadzialal i bedzie Clo i zobaczymy!!Mama - a po Cilescie, za którym razem sie udało z Zuzią???
SORBUS- bo spieszylam sie do ZuziAga daj trochę żelków
mama - ciągle mysle o tych twoich 11 minutach z Domisiemekspresówa normalnie

parte dostalam o 14 a 14.11 urodzilam i dodam ,ze wazyl 4100 a ja rodzilam przy 8 cm rozwarcia!!!!! t dopiero wyczyn
jak sobie przypmne....
a z Domisiem wyzsza,ale mierzylam pod jezykiem.