• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marylko dokładnie dopiero po dzidzi będziemy się odchudzać i wracać do normalnych naszych rozmiarów :-p
no dobrze mówisz teraz sie juz nie opłaci teraz musimy zaciążac :):)

hej gotujecie obiadek? ja zrobilam spagetti z groszkiem zielonym boczusiem pycha noi smietany 2 lyzki pycha pycha....co tam nowego
kochana jak ty sie czujesz??? tak długo Cie tu nie było bałam sie że nie wrócisz:(:( co u ciebie jak samopoczucie ?? pisz szybciutko mi tu

pralinka fany masz ten nowy sówaczek :) z wiatraczkiem :)

Iwonka tak - luteina jest na różne rzeczy ja dostałam na złuszczenie endometrium :baffled: ale tez utrzymuje wczesna ciąże - generalnie to progesteron - wszystko na recepte ale taniutkie jak barszcz

Iwonka mama jest ekspertem na pewno ci wszystko lepeij ode mnie wyjaśni bo ja to matołek jestem w tym temacie :zawstydzona/y:

hej moje e-kumpelki:tak::-)
znów nie nadrobię,dopiero co chałupkę ogarnęłam i po Alę zaraz zmykam.
czytałam co u Buni: tulę Cię mocno,to dobrze,że możesz sobie wreszcie popłakać.wyobrażam sobie,że po tylu nieudanych cyklach tracisz nadzieję,ale myślę,że jeszcze trochę Ci jej zostało:tak::-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wszystkim mówię:DZIEŃ DOBRY:tak::-)

Mam dwie prośby!
Proszę przestac tak szybko pisac bo nie nadążam i chyba w życiu nie będę na bieżąco!!
I proszę nie pisać o jedzeniu bo mam dziś tyle pracy że nie zdążyłam obiadu zjeść!!!

Spróbuje coś nadrobić i pokomentować

bibinko witaj kochana co u Ciebie jak się czujesz???
pralinko uwielbiam arbuzy i czereśnie a u mnie na rynku to nic chyba nie ma ani kalafiora ani arbuzów ani czerśni :wściekła/y:
sorbus dziękuję:* będzie mama to ja dokładnie wypytam

mama tak, tak i będziesz mnie miała no głowie:-D
agatek ja przez pół swojego zycia brałam marwellon a ostatnio nie pamietam jak sie pisze ale chyba tirqillar.
WISIEŃKA- eee tam na glowie-na ogrodzie Cie posadze:tak:
Mama - a po Cilescie, za którym razem sie udało z Zuzią???
zaraz po odstawieniu zaszlam ,ale z Domisiem juz nie zadzialalo na Cilescie i dostalam Clo i Dmi jest z 1 cyklu po Clo ,a teraz Cilest tez nie zadzialal i bedzie Clo i zobaczymy!!
Aga daj trochę żelków :tak:

mama
- ciągle mysle o tych twoich 11 minutach z Domisiem :-D ekspresówa normalnie
SORBUS- bo spieszylam sie do Zuzi:tak::-D:-Dparte dostalam o 14 a 14.11 urodzilam i dodam ,ze wazyl 4100 a ja rodzilam przy 8 cm rozwarcia!!!!! t dopiero wyczyn:szok:jak sobie przypmne....

BADYLINKA- a gdzie mierzysz temp.pod pachą??? ja taka jak Ty masz mialam z Zuza:happy2:a z Domisiem wyzsza,ale mierzylam pod jezykiem.

bibinko - o tej godzinie to chyba dobre popołudnie :>

a ja się właśnie objadłam tym hotdogasem o maaaatko
to było to czego mi było trzeba :D

mamciu - ja mierzę na dole..
tylko że jestem przeziębiona - to nie ma wpływu na temperature?

Ostatnia edycja:
reklama
czesc bibinka :-)

mama - no to tylko pozazdrościć i zyczyć żeby Rysio lub Hania wyskoczyli w 5 minut :tak:

badylinka
- no miało byc juz cicho o jedzeniu - wy mnie chcecie zamordować normalnie żebym bidulka z głodu umarła
Ja zaraz zmykam i pewnie jutro dopiero zajrze do was bo wieczorem jestem taka padnieta jakbym całymi nocami nie sypiała normalnie i nie mam siły tym bardziej ze jak za długo przy lapku siedze to mnie troche brzunio boli bo nisko jest :zawstydzona/y:

to trzymajcie sie kochane do jutra

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry