• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O MATKO ZATRZASNĘ KIEDYŚ MOJEGO BRATA!!!!!! :/
poszłam na zakupy... fakt, zasiedziałam się przed blokiem chwile na ploty najnowsze ale to widział mnie z okna... potem poleciałam na zakupy, wracam a drzwi zamknięte..... dzwonie, pukam nic... ta cholera poszła do szkoły na kółko i klucze wzięła ze sobą >.<
a ja stałam jak ciołek pod drzwiami z obiadem w siatce... masakra...

mam ochotę na takiego paskudnego hot-doga - kupiłam sobie parówy, keczup i bułkę hotdogową - oj będzie uczta

Badylinka, 36.8 w 34 dc to chyba dobry znak ;-) &&&&& :biggrin2:

JoL - dziękuje ^^
ja się nie nastawiam, ale miło że ktoś o mnie jednak myśli ^^

Ostatnia edycja:
reklama
marylka Hej kochana gdzie mi sie ukryłaś, :-p
monisia wyspana i jakas znuzona. Ja sie obijam jak mogę:-)
ja ??? nie no ja sie ukrywam tylko nie mogłam sie dziś odnaleść tu ale już jestem :)

no i znów wróciłam :-p
zakupy znów nie udane spodni na du..ę nie mogę znaleść
ale za to kupiłam botwinkę i właśnie sobie zupkę gotuję
oj kochana z kąd ja to znam ide po spodnie i wracam z bluską albo co lepsze z chipsami :) bo wiesz my teraz nic nie możemy na siebie znalesć ale to nic bo my odrazu ciążowe będziemy kupowac :) a co :):):)

AGATEK-sprobuje;-)
MONISIA- ja bralam 3 opakowania Cilest bez przerwy na @ i zaraz po odstawieniu ginek.kazal dzialac i tak mamy Zuze,teraz tez tak robilam ,ale nie pomoglo na owulke wiec teraz zaczynam z innymi hormonami...moze sie uda..

SORBUŚ- a styczen tez dobry m-ąc na rodzenie pewnie!!dasz rade...
Mama - a po Cilescie, za którym razem sie udało z Zuzią???

Aga daj trochę żelków :tak:

mama
- ciągle mysle o tych twoich 11 minutach z Domisiem :-D ekspresówa normalnie

Wisienka
- kurcze pozycz mi tego syna twojego - taki fajowy - moze by się z moją majcia pobawił ona lubi takich starszych chłopaków :-D ale zabrzmiało - ale kiedys mnie molestowała o starszego brata no cóż tego juz nie zrobie moge jedynie młodszego :-p

monisia ja tez b raąłm cilest - przerwe robiłam ok 5 miesiecy - udało sie za pierwszym raze choc gin straszył ze nic z tego nie bedzie bo nie mam owulki - ile ja sie przez tego barana napłakałam ehh szkoda gadac

reklama
oo pallissa nie słyszałam o takim spagetii mogę prosić o dokładny przepis plissss ja gotuję botwinkę

Agnieszko ja tam uwielbiam miśki więc jak moge prosić to mi podrzuć troszkę ( tak troszkę więcej :-p)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry