• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- cześć siostrunia:tak::-):-)

mamciu - ja mierzę na dole..
tylko że jestem przeziębiona - to nie ma wpływu na temperature?
BADYLINKA- no niestety przeziebienie ,alkohol,niektore leki maja wplyw na temp.
mamo plisss powiedz mi o co dokładnie chodzi z clo i luteiną bo jak mi się nie uda to pójdę do gina bo nie chce znów czekać tak długo
IWONKA- co wiem to napisze:
Clo- ginek.zapisuje ,jak stwierdza brak owulacji-czyli jak nie ma pecherzyków w jajnikach tak jak u mnie i wtedy w odpowiednich dniach cyklu bierze sie Clo na pobudzenie jajnikow do mega pracy(ja mam brac od 5 do 9 dnia),potemw 12 dniu monitoring jak sprawa wyglada-bierze sie w 1 cyklu po 1 tabl.jak sie nie uda to w 2-gim cylku po 2 a w 3-cim 2,5 lub 3 to ustala gin po 3 cylkach z Clo d pol rku do roku trzeba "odpocząć"od Clo...
a luteina dopochwwo lub podjezykowo lub duphaston daje sie we wczesnej ciazy na podtrzymanie lub w innych dniach cyklu na wywolanie @ ja sie nie orientuje jak sie bierze zeby zajść w ciąże ja bralam z Zuza duphaston na podtrzymanie a z Dminiem luteine dopochwowo.

reklama
idę machnąć obiad dla reszty familii :D
nie nastukajcie za dużo... :(

mama - no właśnie tak mi się wydawało tym bardziej się nie nastawiam....

matko kochana mam taką dziką ochotę na piwo... masakra :(

Witam was dziewczyny.
Motylku ogromne gratulacje :-D
No mi został jesze jeden dzień, jutro zrobie kolejne testowanko. Trzymajcie ciuki. Tempka nadal na poziomie 36,9 :-) I brzucho nadal rwie po lewej stronie.
Na bete jeszcze nie pojechałam poczekam do czwartku jesli wyjdzie jutro blada linia to w czwartek pojade o ile nie przylezie za straszna zołza @.

pralinko do mnie często przez szyby mówią ciastka czekolady cipsy " kup mnie kup mnie" no i zazwyczaj muszę wejśc i kupić

a tak na poważnie to byłam dziś na rynku niby w moim mieście najlepszy rynek a tam nic nie było ani arbuzów ani kalafiora ani czereśni ani pomidorów a jak juz byly to bardzo brzydkie albo bardzo bardzo drogie
no ja mam to samo a jak tak wołaja to nie mozna odmówic co nie ?? :)
Iwonka skarbie my mamy chyba podobny rozmiarek i szukam na allegro i jakoś nic nie moge znalesć bo wydaje mi sie że same S tam sa a ja L potrzebuje :( a szukam najlepiej bluzki na ramiączka albo na krótki rękaw a ty kiedyś pisałaś że na allegro zawsze cos znajdziesz :( (mam nadzieje że nie pokręciłam nicków) więc jakbym mogła prosić o jakiegoślinka :( no chociaz sprzedawcy co ma takie rozmiary :(

no przepraszam... :( musiałam się pochwalić moimi gorącymi psami :D

cały czas się nad tym zastanawialiśmy ale teraz jesteśmy już w sumie w 99% przekonani, dlatego na suwaczku jest potencjalna emigracja bo ten 1%.....
a gdzie? Gdzieś na wyspy... Szkocja albo Irlandia. W Szkocji mamy potencjalny start, koleżanka się zdeklarowała że da pomieszkać 2-3 tygodnie w zamian za dopłatę do rachunków, dopóki nie uda się stanąć na swoim. Będę jeszcze rozmawiała z koleżanką z Irl, prawdopodobnie w tym tygodniu. Szczerze mówiąc wolałabym do Irlandii..
ach si już wszystko rozumiem :) dzięki za fatyge że napisałaś raz jeszcze :) no ja gdyby nie sklep była bym teraz w Kanadzie ale tu mi dobrze jak na razie :)

SCOOBY- to trzymam &&&&&&&&&&& za testowanko:tak:

acha- Pisala wczoraj do KPI23- sa juz z Natalka w domu i muszą sie troche ogarnąć:tak:Kasie napisala,ze jak juz sie siebie troche nauczą to da znać:tak:

Cześć Dziewczyny:-)
Tak sobie Was czytam i się zastanawiam kiedy pójść do lekarza, to znaczy po ilu próbach naturalnych, nieudanych??

Od stycznia tak na poważnie zaczęliśmy działać

A może już czas iść??

Ostatnia edycja:
Aga pyszne dzięki - tzn w czasie brania Cilestu zaliczyłaś wpadeczke ???
Tak ale jednocześnie z Cilestem brałam dwa rodzaje innych leków na płuca,konsultowałam się z ginekologiem a nawet dwoma i dopiero 3 powiedział że nie wolna mieszać tych leków z antykoncepcja,obniżyły działanie i zaszłam w ciążę ale się tego nie wstydzę,jestem dumna że mam mojego synka bo jest taki kochany :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry