• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agatek łagodne to np. mieszanki ziołowe wspomagające owulację, usuwające zrosty itp, ale też wiesiołek, castangus (jeden na śluz, drugi na owulkę), orzechy na wzrost endometrium (przetestowane z białym winkiem i bardzo ładne urosło:) i pewnie mnóstwo nnych. Zależy z czym masz problem... wejdź sobie na wątek zielarski na forum i tam się napewno dowiesz dokładniej...

monia ja się w cale krótko nie staram tz od zabiegu to pare miesięcy ale przed tym bardzo długo :( a brałam juz tz biorę olej z wiesiołka na przemian z tranem i siemie lniane nie wiem jakie są inne ziółka :-(

marylko a teraz to znalazłam TANIO Sexi Bluzka Wiązana na Szyję L/XL 40/42 (1064736742) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
R&F_rich&famous__bokserka - TYGRYS___M (1064795478) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja sobie po prostu wpisuje parametry przedmiotów z boku i tam jest też rozmiar

dzieki kochana no ja tez niby wpisywała ale jakoś znaleść nie umiałam :( a z tego pierwszego posta to juz sobie kilka dałam do obserwowanych jeszcze tu lukne i coś sobie zaraz wybiore :):) dzięki;-)

maran no to ładnie Cie cora terroryzuje biedactwo tulam Cie

hej maran! :) biedactwo... wszystko naraz - córa, hormony i jeszcze głód do tego. Dobrze że mąż gołąbkami poratował ^^
mama - ucałuj kpi i oczywiście Natalkę - dziewczynkę o najpiękniejszym imieniu na świecie
marylka - nie ma za co :) teraz tylko żeby się to to udało... a o Kanadzie myśleliśmy ale jednak za dużo roboty by było wizy niewizy, pozwolenia, załatwianie.... za dużo pieniędzy by to kosztowało i czasu i nerwów. Łatwiej się zahaczyć gdzieś na wyspach.

maryla no dziś to już ryczałam z tych nerwów i bezradnoci... tak to jest i jeszcze tak jak pisze zapmarta hormony powodują, że jakoś tak wszystko z większą siłą działa na człowieka... ale tearz śpi wiec mogę chwile odpocząć...

Pol wrócił i sie mizialismy.
maran ja cię tulam i kołysze niech Ci dziecko spi, mąz sprzata i gotuje a ty z nogami do góry lez królewianko :-)
Zapmarta mnie dzis spanie wzieło, spałam wczoraj całe popołudnie. Dziś 3 godziny rano a teraz znowu mi się chce:-D:-D
Brzydzi mnie mięso a zwłaszcza zapach mięsa.:-D
mama usciski dla kPi i Nataleczki:-)

maran jutro będzie lepiej zobaczysz Alicja będzie grzeczna Ty wypoczęta i będzie wszystko si :) ja też tak mam że czasem pobecze ze złości albo bezradności :(

monisia nie ma żadnej listy :) no tylko tak wyliczamy komu sie jeszcze nie udało a prubuje to jak sie uda to wychodzi marzec :) i tak każda sie zgłasza ze chce byc marcóweczką :) bo na luty już sie nie załapiemy :)

Iwonka skarbie dzieki tobie zamówiłam sobie 3 bluzeczki :) dzięki :):):)

badylinka no mój K ma w kanadzie pół rodziny i dlatego myśleliśmy o tym kraju a poza tym mój K był już tam u mamy i jak pojechał w środe to od poniedziałku juz pracował bo mu kuzyn wcześniej robote załatwił :)

reklama
maran jutro będzie lepiej zobaczysz Alicja będzie grzeczna Ty wypoczęta i będzie wszystko si :) ja też tak mam że czasem pobecze ze złości albo bezradności :(

monisia nie ma żadnej listy :) no tylko tak wyliczamy komu sie jeszcze nie udało a prubuje to jak sie uda to wychodzi marzec :) i tak każda sie zgłasza ze chce byc marcóweczką :) bo na luty już sie nie załapiemy :)

Iwonka skarbie dzieki tobie zamówiłam sobie 3 bluzeczki :) dzięki :):):)

badylinka no mój K ma w kanadzie pół rodziny i dlatego myśleliśmy o tym kraju a poza tym mój K był już tam u mamy i jak pojechał w środe to od poniedziałku juz pracował bo mu kuzyn wcześniej robote załatwił :)
To ja się tez dopisuje do marcóweczek:-D:-D:-D
Dziewczyny - czegoś tu nie łapię??? weszłam teraz na kalendarz ciąży BB i czytam, że owulacja nastepuje ok. 14 dni przed nastepna @, a z tego co miałam na suwaczku, wyszło, że miałam na 14 dzien po @???? Czyli według tego kalendarza powinnam miec owu dzisiaj????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry