maran-atha
Fanka BB :)
Maran, są takie dni, że ja z głodu padam, a Karol bryka na całego. Jeszcze te hormony dają mi się we znaki...
Marta no myślałam już, że zwariuje a ona jak na złość a teraz śpi jak aniołek... ale już podjadłam i mi przeszło...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maran, są takie dni, że ja z głodu padam, a Karol bryka na całego. Jeszcze te hormony dają mi się we znaki...
dzieki kochana no ja tez niby wpisywała ale jakoś znaleść nie umiałammonia ja się w cale krótko nie staram tz od zabiegu to pare miesięcy ale przed tym bardzo długoa brałam juz tz biorę olej z wiesiołka na przemian z tranem i siemie lniane nie wiem jakie są inne ziółka :-(
marylko a teraz to znalazłam TANIO Sexi Bluzka Wiązana na Szyję L/XL 40/42 (1064736742) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
R&F_rich&famous__bokserka - TYGRYS___M (1064795478) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja sobie po prostu wpisuje parametry przedmiotów z boku i tam jest też rozmiar

mnie dzis spanie wzieło, spałam wczoraj całe popołudnie. Dziś 3 godziny rano a teraz znowu mi się chce
Brzydzi mnie mięso a zwłaszcza zapach mięsa.
:-)
To ja się tez dopisuje do marcóweczekmaran jutro będzie lepiej zobaczysz Alicja będzie grzeczna Ty wypoczęta i będzie wszystko sija też tak mam że czasem pobecze ze złości albo bezradności
![]()
monisia nie ma żadnej listyno tylko tak wyliczamy komu sie jeszcze nie udało a prubuje to jak sie uda to wychodzi marzec
i tak każda sie zgłasza ze chce byc marcóweczką
bo na luty już sie nie załapiemy
Iwonka skarbie dzieki tobie zamówiłam sobie 3 bluzeczkidzięki
badylinka no mój K ma w kanadzie pół rodziny i dlatego myśleliśmy o tym kraju a poza tym mój K był już tam u mamy i jak pojechał w środe to od poniedziałku juz pracował bo mu kuzyn wcześniej robote załatwił![]()