• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia mnie te moje cycki martwią, wczoraj mnie jeszcze bolały i to codziennie a dzis nic. Kurcze mdłości to wiem odpuszczaja ale cycuchy to mnie bolały z Mackiem całą ciąże a one nawet jeszcze nie bardzo urosły. :dry:

reklama
Kochane, a gdzie Wy macie ta swoja listę marcóweczek????;-)
MONISIA- ja mam ta liste w glowie:-D:-D:-Dpo nieudanym cyklu dopisuje dziewczyny wirtualnie;-)
To ja się tez dopisuje do marcóweczek:-D:-D:-D
Dziewczyny - czegoś tu nie łapię??? weszłam teraz na kalendarz ciąży BB i czytam, że owulacja nastepuje ok. 14 dni przed nastepna @, a z tego co miałam na suwaczku, wyszło, że miałam na 14 dzien po @???? Czyli według tego kalendarza powinnam miec owu dzisiaj????
MONISIA- tak zgadza sie -owulka jest 14 dni przed spodziewaną @ czyli jesli zostalo Ci do @ 14 dni to bierz męża w tango:-D:-D

LORELAIN- bardzo prosze:-)jak pisze do KPI i Ona odp.to Wam przekazuje;-)

WISIEŃKA- masz piekne objawy ciążwe i jutro będą dobre wieści u ginek-zobaczesz:tak:

MOTYLEK- witaj,jak samopoczucie??

EWCIA822- witaj i bardz dziekuje za kciuki-trzymajcie kochane,trzymajcie!!!

MAMA juz teraz dobrze, ale troche niewyspana jestem. Nie pojechałam w koncu się zapisać do gina. Jutro pojadę. A ty jak żyjesz? Jak dzieciaczki?

Wisieńko - mnie też bardzo swędziały i miałam bardzo wrażliwe sutki a teraz trochę przestały.

Wisienko jeszcze Ci zdążą piersi urosnąć hihi... ja większość objawów miałam od 8 dc, najpierw mega senność, wymioty a dopiero od 9 dc swędzące powiększające się pierśi.

MAMA juz teraz dobrze, ale troche niewyspana jestem. Nie pojechałam w koncu się zapisać do gina. Jutro pojadę. A ty jak żyjesz? Jak dzieciaczki?
MOTYLEK- a u mnie jakos nijak...pogoda do bani i glowa mnie troche boli a Domi ma dzis dzien z cyklu-nieodklejem sie od mamy:dry::dry:i niczym sie nie zajmie tylko chodzi za mna krok w krok:baffled:nielubie tego:no: teraz sie poszli bawic d gory,ale juz widze schodzi na dol:wściekła/y::wściekła/y:

a ja mialam problem i tak myslalam co tu zrbic-dzis dostalam @ i mam brac Clo 5 do 9 d.c. a w 12 dniu mam isc na usg-wszystko si tylko 12 dzien przypada w sobote:baffled:a ja mam wizyte umowiona na czwartek (w 10 d.c.) i na wtorek (w 15 d.c.) jak wyszlam z ostatniej wizyty to tak sie zapisalam bo nie wiedzialam jak dostane @ a moj gin przyjmuje we wtorki,czw.i piatki.
ale zadzwonilam do Niego na komorke powiedzialam co i jak i niestety w piatek za tydzien G nie ma i powiedzial,ze trche wczesnie bedzie w ten czwartek skoro w srode odstawie Cl ,ale mam przyjechac...takze ciesze sie ,ze z Nim porozmawialam:tak:

Ewcia oby u mnie tez tak było.
mama w końcu jesteś, stęskniłam się. Co porabiałaś. Byłaś pewnie po Zuzę. Ja odzwyczajona od siedzenia w domu nudze się już. Dobrze, ze Pol juz jest to mnie przytuli i pomizia po pleckach.
Pogoda sie pospsuła we Wro i chmurzy sie jak hoho... Może spadło ciśnienie, ze mi się znowu chce spać.
Maciek zasnął u siebie w pokoju, chyba tez koniec roku dał mu popalic a od dwóch dni jeździ sam autobusem do szkoły i musi godzinę wczesniej wstawać. Dobrze, ze juz niedługo wakacje.
Marcóweczki wy moje trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za was

MOTYLEK- a u mnie jakos nijak...pogoda do bani i glowa mnie troche boli a Domi ma dzis dzien z cyklu-nieodklejem sie od mamy:dry::dry:i niczym sie nie zajmie tylko chodzi za mna krok w krok:baffled:nielubie tego:no: teraz sie poszli bawic d gory,ale juz widze schodzi na dol:wściekła/y::wściekła/y:

a ja mialam problem i tak myslalam co tu zrbic-dzis dostalam @ i mam brac Clo 5 do 9 d.c. a w 12 dniu mam isc na usg-wszystko si tylko 12 dzien przypada w sobote:baffled:a ja mam wizyte umowiona na czwartek (w 10 d.c.) i na wtorek (w 15 d.c.) jak wyszlam z ostatniej wizyty to tak sie zapisalam bo nie wiedzialam jak dostane @ a moj gin przyjmuje we wtorki,czw.i piatki.
ale zadzwonilam do Niego na komorke powiedzialam co i jak i niestety w piatek za tydzien G nie ma i powiedzial,ze trche wczesnie bedzie w ten czwartek skoro w srode odstawie Cl ,ale mam przyjechac...takze ciesze sie ,ze z Nim porozmawialam:tak:

ojej przytulam z powodu dzisiejszej przylepki i mimo wszystko przyjścia @. Troszkę w duchu mialam nadzieje, że ci zrobi niespodziankę i już się nie pojawi :-(
Dobrze , że pogadałas z ginem i już wiesz co i jak. Teraz szybko okres minie i będa super przytulanki, ginek ci pomonitoruje i lda chwila zobaczysz na teście II kreseczki:)

Motylek - własciwie to powinien byc tc czyli tydzien ciąży a ja z przyzwyczajenia napisalam dc czyli dzień cyklu :-D:-D:-D

reklama
A wpadłam tu na chwilke do Was, zobaczyc co słychać ... :-D
NAGAPALMA- witam Cie ,c tam u Ciebie???jak minąl dzień??
Co to znaczy "dc"?:confused:
MOTYLEK- d.c. t dzien cyklu a t.c. to tydzień ciązy

WISIEŃKA- DZIEKUJE,za kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i przeslij nam dzienna porcje fluidków ciążowych:tak:ja rozmawialam z Ginek i bylam po Zuze i po loda,dzis juz poćwiczylam to moge;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry