Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MONISIA- ja mam ta liste w glowieKochane, a gdzie Wy macie ta swoja listę marcóweczek????;-)

po nieudanym cyklu dopisuje dziewczyny wirtualnie;-)MONISIA- tak zgadza sie -owulka jest 14 dni przed spodziewaną @ czyli jesli zostalo Ci do @ 14 dni to bierz męża w tangoTo ja się tez dopisuje do marcóweczek
Dziewczyny - czegoś tu nie łapię??? weszłam teraz na kalendarz ciąży BB i czytam, że owulacja nastepuje ok. 14 dni przed nastepna @, a z tego co miałam na suwaczku, wyszło, że miałam na 14 dzien po @???? Czyli według tego kalendarza powinnam miec owu dzisiaj????

MOTYLEK- a u mnie jakos nijak...pogoda do bani i glowa mnie troche boli a Domi ma dzis dzien z cyklu-nieodklejem sie od mamyMAMA juz teraz dobrze, ale troche niewyspana jestem. Nie pojechałam w koncu się zapisać do gina. Jutro pojadę. A ty jak żyjesz? Jak dzieciaczki?

i niczym sie nie zajmie tylko chodzi za mna krok w krok
nielubie tego
teraz sie poszli bawic d gory,ale juz widze schodzi na dol

a ja mam wizyte umowiona na czwartek (w 10 d.c.) i na wtorek (w 15 d.c.) jak wyszlam z ostatniej wizyty to tak sie zapisalam bo nie wiedzialam jak dostane @ a moj gin przyjmuje we wtorki,czw.i piatki.
MOTYLEK- a u mnie jakos nijak...pogoda do bani i glowa mnie troche boli a Domi ma dzis dzien z cyklu-nieodklejem sie od mamyi niczym sie nie zajmie tylko chodzi za mna krok w krok
nielubie tego
teraz sie poszli bawic d gory,ale juz widze schodzi na dol
a ja mialam problem i tak myslalam co tu zrbic-dzis dostalam @ i mam brac Clo 5 do 9 d.c. a w 12 dniu mam isc na usg-wszystko si tylko 12 dzien przypada w sobotea ja mam wizyte umowiona na czwartek (w 10 d.c.) i na wtorek (w 15 d.c.) jak wyszlam z ostatniej wizyty to tak sie zapisalam bo nie wiedzialam jak dostane @ a moj gin przyjmuje we wtorki,czw.i piatki.
ale zadzwonilam do Niego na komorke powiedzialam co i jak i niestety w piatek za tydzien G nie ma i powiedzial,ze trche wczesnie bedzie w ten czwartek skoro w srode odstawie Cl ,ale mam przyjechac...takze ciesze sie ,ze z Nim porozmawialam![]()

NAGAPALMA- witam Cie ,c tam u Ciebie???jak minąl dzień??A wpadłam tu na chwilke do Was, zobaczyc co słychać ...![]()
MOTYLEK- d.c. t dzien cyklu a t.c. to tydzień ciązyCo to znaczy "dc"?![]()
ja rozmawialam z Ginek i bylam po Zuze i po loda,dzis juz poćwiczylam to moge;-)