• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maran właśnie tak myslę, ze mi to chyba Duphaston nasila. Mam nadzieję, ze jutro gin mnie uspokoi. Sorki, ze ja wam tak marudze ale jakos mnie to gnęb.
marylka ty mi nie uciekaj do kanady szefowo
monisia lista wirtualna

reklama
Witam się.

Dziewczyny, nie ma sensu roztrząsać całej sprawy. Nie mam nikomu nic za złe, nie wiem kto co pisał na mój temat i niech tak zostanie. Odchodzic narazie nie mam zamiaru. Mam tylko nadzieje, ze atmosfera po całej sprawie się oczysci.

WISIENKO bardzo sie ciesze, że wszystko się zaczyna układać i dostałaś L4.;-)

Mama - dzięki za wieści od KPi i pozdrów ją od nas :)

Badylinko - trzymam kciuki aby wam sie udało z tym wyjazdem :)

W następnym miesiącu na pewno wszystkie bedziecie marcóweczkami !!!;-);-);-);-)... bardzo wam tego życzę :)

jęśli chodzi o wspomagacze to się nie poudzielam, bo się na tym kompletnie nie znam a nie chciałabym komuś coś namieszać :sorry2::sorry2::sorry2:

:ninja2:

motytlku witaj i ciesze się, ze się nie przejmujesz i jestes. A ty jak zamierzasz długo pracować. No i jaka twoja praca bo czasem mozna pracowac a czasem nie. Może kiedyś pisalas a ja przeoczyłam:zawstydzona/y:

badylinka no mój K ma w kanadzie pół rodziny i dlatego myśleliśmy o tym kraju a poza tym mój K był już tam u mamy i jak pojechał w środe to od poniedziałku juz pracował bo mu kuzyn wcześniej robote załatwił :)

no to jest zupełnie inna sprawa :)
mój tam ma wujka ale to jest raczej dalsze pokrewieństwo więc nie łapiemy się ani na żadną wizę rodzinną ani nic, a i kontakt z tą rodziną jest dość rzadki.

Badylinko - trzymam kciuki aby wam sie udało z tym wyjazdem :)

dziękuje bardzo. Też bym chciała żeby się udało...
muszę się poumawiać z tą naszą Irlandką na spotkani :)

ale to potem. Na razie idę spać ^^

Badylinka słodkich snów
pralinka witaj kochana
O motylku to ty mi bedziesz rad udzielać:-pPewnie możesz tylko tam żadnej chemii nie tykaj powiedz, ze ty jesteś teraz od kosmetyki naturalnej i z daleka od wszelkich laserów sio!

Cześć dziewczynki :)

Wisieńko - bardzo chętnie odstąpię Tobie część moich objawów!
Mdłości mam okropne, wczoraj o 20 spałam jak suseł a o 7 rano nie mogłam się z wyrka podnieść. Odprowadziłam Nicole do szkoły i spowrotem do wyrka ale już nie spałam bo Magda bajki oglądała i tylko drzemałam sobie.
Czasami mam taki dzień, że nic nie boli i czuję się bosko i myślę sobie - może już mi przechodzi, ale następnego dnia wracają mdłości i okropne zmęczenie.

mama05 - super że @ przyszła, jest szansa. Będziemy tutaj mocno trzymać kciuki!!!

No i przykro mi, że takie nieprzyjemności tutaj się pojawiły. Oby takich sytuacji było jak najmniej. A grupa zamknięta powinna być aby właśnie sprawdzać jakieś niedomówienia i w swoim czasie zakwalifikować nowe osoby lub wyłapać tzw. trolla :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry