• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a dzeiwczyny jak jutro będe robić to chyba powinna wyjść wyrażniejsza krecha niż wtedy co??
a jak wyjdzie tak samo bladziutka ledwo widoczna to może być że testy są walnięte ???? Zaznaczam że kupiłam je na allegro. :zawstydzona/y:

reklama
Iwonka a może zamiast od razu clo spróbuj ziólka jakieś itp... Jeśli nie masz żadnych poważnych medycznych przeciwwskazań i starasz się jeszcze krótko i masz cierpliwość... To najpierw bym polecala jakies łagodne wspomagacze:)

Ostatnia edycja:
ehhhh dziś mam podły dzien... nerwy jak cholera i jak każdego dnia Ala chodzi spaać po 2 razy tak dziś nie mogłam jej do 14stej zagonić do spania tak mi wariowała a ja juz cierpliwość trace, aż mnie brzuch zaczął kłuć... i głód mnie dopadł, ale mąż sie zjawił i zlitował dał gołabka ze słoika bo dziś nawet obiadu nie zrobiłam przez te wygłupy Ali... ;(

Monia Jakie to są te łagodne wspomagacze wspomagające zajście w ciążę? jakie ziółka?? :-)
Ja teraz wnerwiona jestem-bo oczywiści na koniec pracy jak by się już chciało koniec wyskoczył klops i muszę czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry