• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzien dobry

Wisienko jak samopoczucie

Mama obiecane
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ciesze sie ze pogadalas z ginem i zycze powodzenia w tym cyklu z CLO

ja mam totalny spadek formy dzis,nic mi sie nie chce,jakas zmeczona jestem i spiaca i wogole jakos tak mi zle

reklama
MAMA ja ostatnio też mam takie nijakie dni, w których na poczatku jest dobrze, a potem sie sypie. A ja sie potem wszystkiemu czuje winna.:dry: Mam tylko nadzieje, że wkrotce nastana "te dobre" dni. A z tym Clo to sie nie bardzo orientuje jak to jest. Ale najwazniejsze, ze z ginem juz wszystko dobrze.:tak: A i dziekuje za informacje. Mam nadzieje, że w przyszłym m-cu usłyszymy radośną wiadomosc od ciebie.:-)

Właśnie się u mnie rozpadało. Jest zimno i brzydko, brrrr...

Muszę pranko rozwiesić, niestety w mieszkaniu będzie schło bo robią nam ocieplanie od strony balkonów.

LORELAIN- wyczytalam,ze napisalaś"my marcóweczki"???????????????? dzialacie juz????:-):-):-):-):-):-)jesli tak to fajnie bo kiedys pisalas ,ze decyzja sie odklada....

MONISIA no to papa :)

LORELAIN czasami tak jest:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewcia - chyba wszędzie ostatnio taka popaprana pogoda :dry:... fajnei , że ci ocieplają :tak::tak:

Mama
- ja tak napisałam? .... to chyba przejęzyczenie :-D:-D:-D... ale powiem ci , że zabezpieczać to się nie zabezpieczamy a wczoraj np. była taka akcja, że ja tam krzyczę juz do Radzia żeby uciekał a ten nie chciał, no w szoku byłam totalnym i juz sama zgłupialam co robic :sorry2:... a zeby było smiesznie to mam własnie płodne dni :-D:-D:-D

Lorka to może faktycznie wy marcóweczki:-D
zizi ja myslę, ze to indywidualna sprawa i jesli wszystko jest oki z cyklami i z owulka to moim zdaniem pół roku. A jak nie to trzeba od razu uderzać :tak::tak:
mama to masz dzisiaj przytulaka. Może z Zuzą się pobawi troche i da ci odpocząć

reklama
dzien dobry

Wisienko jak samopoczucie

Mama obiecane
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ciesze sie ze pogadalas z ginem i zycze powodzenia w tym cyklu z CLO

ja mam totalny spadek formy dzis,nic mi sie nie chce,jakas zmeczona jestem i spiaca i wogole jakos tak mi zle
DORTKA1-bardz dziekuje za porcje fluidków,bardzo:tak::tak::tak::tak::tak::-D
mama ty nie patrz na monitorowanie tylko molestuj Toma bez ustanku:-DTrzymam za was kciukaski i zycze przyjemności ze staranek:-)Uda się bo musi się udać.
WISIEŃKO- gin mi bedzie monitorowa czy wogole mam owulke bo cos leki na mnie nie dzialaja a ja molestowac Toma bede ma sie rozumiec:-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry