• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN mi również serce pęka jak myśle o tych zwierzętach, codziennie bitych i maltretowanych:no::no: Widocznie dla nich to był poprostu pies. I nic wiecej. Nie znam ich sytuacji, dlatego nie osadzam. Ale ja osobiscie uważam, ze to nieodpowiedzialne.

reklama
motylek ten piesek na pewno nie był bity czy maltretowany, to piękny zadbany rasowy pies,nie boi się ludzi ani dzieci, bo Mato to już go oczywiście dzisiaj dopadł.
Mysle, ze kupując psa 6 lat temu nie wiedzieli co im przyszłość przyniesie i czasami tak jest , że życie stawia nas pod murem i trzeba mu stawić czoło,postawić na jedna kartę i jakoś brnąć do przodu. Oczywiscie ja ich nie pochwalam i bym kombinowała jak tego psa przemycic za granice, ale staram się właśnei postawić w ich sytuacji ;-)

Dzięki Wisienka, już myślałam że jestem niewidoczna:-(
Nie chorujemy z mężem, więc raczej nic nam nie dolega.
Do września jeszcze się postaramy naturalnie, a jak nie będzie wychodziło to idę do Lekarza.

motylku a ja tak z innej beczki daleko sie przeprowadzasz? A może masz kabelek i zdjęcia bo ja w trakcie szukania własnego lokum i ciągle myslimy i myslimy
zizi tu taki gąszcz postów , ze czasem sie znika, ale na pewno trzeba wtedy sie upomniec a nie chować. Życzę Ci żebyście nie musieli iśc do tego lekarza ze soba tylko po usg fasolki:-)

Ostatnia edycja:
LORELAIN rozumiem :)

WISIENKO od aparatu kabelka jeszcze nie mam. Przeprowadzam sie w okolice Krakowa.

Dziewczyny, spadam po lody, papa.

Mama
- ja tak napisałam? .... to chyba przejęzyczenie :-D:-D:-D... ale powiem ci , że zabezpieczać to się nie zabezpieczamy a wczoraj np. była taka akcja, że ja tam krzyczę juz do Radzia żeby uciekał a ten nie chciał, no w szoku byłam totalnym i juz sama zgłupialam co robic :sorry2:... a zeby było smiesznie to mam własnie płodne dni :-D:-D:-D
LORELAIN- no to jak nie ucieka to znaczy ,ze jest świadomy praw i obowiązków wynikających z zalożenia rodziny....:-D:-D:-D:-D:-D
WISIEŃKA- a no biedny,ale mysle ,ze nie bedzie nazekal;-):-);-)prosilam Cie porcje fluidków ciążwych;-)da sie coś zrobić w tej sprawie;-):sorry2:

NIKA- cześć marcóweczko:-Da na jakim etapie jest Twoj cykl??

MARYLKA- papa

Dzięki Wisienka, już myślałam że jestem niewidoczna:-(
Nie chorujemy z mężem, więc raczej nic nam nie dolega.
Do września jeszcze się postaramy naturalnie, a jak nie będzie wychodziło to idę do Lekarza.
ZIZI- a u Ciebie chyba swiarze o @ co?? ja dzis mam 1 dzien cyklu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonka specjalne zamówienie **************************************************************************
rózowe fluidki na dziewczynke:-)
powiem wam, ze ja tez chciałam dziewczynke ale teraz czuję, ze to będzie mały Pawełek> Najwazniejsze niech będzie dzidzius, zdrowy i donoszony:-):-):-)

reklama
Jestem znowu, piwkowalam sobie z Mezulkiem;-)
Dziewczyny czy jest jakis sposob na przyspeszenie @??
Nie wiem co juz mam robic, do glowy dostaje

Wisienko a ja tez moge lapac??;-)
Ja to sie nie obraze za parke:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry