• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorotka
Mam nadzieje, ze bedzie tak jak mowisz, bo przeciez niektore kobiety pozniej sie o ciazy dowiaduja...

Ale z drugiej strony jesli teraz sie nie uda to swiat sie nie konczy... W przyszlym cyklu bede "dopadala" Meza ile sie da;-)

reklama
Ja juz jestem. Lody kupione, herbatka zrobiona ... Już mi uszami wylatuje ta herbatka:dry: Chciałabym się napić kropelke kawy. Bo ogólnieto ja kawiara;-)

Ja kurcze nawet piekarnika nie mam, a tak mi sie marzy cosik porobic...

Testy jescze mam, chyba z 3... Ale nie wiem czy jest sens..
Mam te paskowe z Allegro, kiedys ktoras z dziewczyn link podawala to kupilam. Albo Sorbus albo Wisienka, teraz nie pamietam;-)
Ale jescze wczoraj byl -
Moze to rzeczywiscie wszystko wariuje poprzez tabletki??
Ile dni po owulacji powinna byc @??
J?akos 11-16,tak?

14-16, chyba
ja miałam 13 maja @ i na pojutrze mam termin na nową @.
przeleć no się do apteki/rossmana i kup normalny test bo te allegrowe to są cholera wie czy pewne...

ja bez piekarnika bym chyba ześwirowała.... muszę mieć gdzie się wyżyć bo ja często piekę. Rzadziej gotuję ale jak już ugotuję to hohoho :P

MALAPRALINKA- teoretycznie @ powinien byc 14 dni po owulce:tak:

mama
- a co mam wyciepać swoje zdjęcie?... to już ładniejsza byla małpa? :-D:-D:-D
LORELAIN- sorka!!pewnie,ze Twoja ftka ladniejsza ,tylko niewiem czemu w Twoim poscie wyswietlil sie tylko suwaczek Mateuszka i nic wiecej i dlateg zapytalam!! a potem juz byla Wasza fotka:tak:

ja sobie pozwoliłam nałapać na wszelki wypadek jeśli się udało to ja chce chopaka :)
od różowych fluidków się oganiam ale też bez przesadyzmu :P
pospałam trochę, machnęłam sobie lody o smaku - MUFFINKOWYM :D i w ogóle wracając ze sklepu wpadłam na tą koleżankę z Irlandii!!! :D no i już się umówiłyśmy na czwartek więc proszę zacisnąć kciuki za to żeby wszystko poszło po naszej myśli...
BADYLINKA- mowisz -masz-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete!!! niech Ci sie powiedzie:tak::-):-)
ja przesadzalam 2 kwiaty na grodzie i...pgonil mnie deszcz no to jestem:sorry2:

pralinka testuj testuj... już długo ci się spóźnia @ :tak:

badylinka - chetnie dam ci przepisy na muffinki tylko napisz jakie lubisz najbardziej :-p

mama- a spoczko, ja i tak podobna do małpy to wiesz ... dużej różnicy ni ma :-D

Dzisiaj to juz chyba nic z tego nie bedzie bo apteka zamknieta, a jutro tez nie zrobie bo skoro mowisz ze te allegrowe nie to "normalnego" nie bede miec na "pierwszy sik"...

Ja osttani raz ciasto pieklam jakies jeszcze z mama, jakies 8 lat temu...
Ostatnio mieszkalismy przez tydzien u rodzicow i probowalam robic babeczke jakas, nie pytaj tylko jak wygladala, pies zjadl:zawstydzona/y::-D

Zreszta ja to ogolnie mam kuchnie gdzie tylko wejsc, zrobic kanapke i wyjsc- tyle tam miejsca

cześć laseczki!!!!

co tam słychać? ja czekam na mężusia, jeszcze go ni ma, na 20 mówił, ze będzie.
w pracy po woli sie zaczyna jazda. ;)

reklama
hej dziewczynki...

nie bylo mnie dlugo, bo... musialam odpoczywac po pracy... serducho nie wytrzymalo.. za duzo stresu.. tak wiec lekarz, pozniej szpital... i dalej nie wiadomo co mi jest a oddechu zlapac nie moge.. ech... jak nie urok to sra...ka :)

Gratulacje dla KPI :D ech.. jaka musi byc szczesliwa :D pieknie!!!

Motylek- gratulacje!!!!!!!!!!!!!! czyli grono ciezarowek sie powieksza :D

Jaewa- piekna fotka! a Ty jak? dzialasz juz???

Sol- super, ze wylapalas trole.. przykro, ze ktos sobie jaja robi na takim forum.. no ale.. roznych ma Bozia lokatorow...

a reszte chyba juz nie dam rady doczytac.... ale sprobuje chociaz ostatnie strony :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry