• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem znowu, piwkowalam sobie z Mezulkiem;-)
Dziewczyny czy jest jakis sposob na przyspeszenie @??
Nie wiem co juz mam robic, do glowy dostaje

Wisienko a ja tez moge lapac??;-)
Ja to sie nie obraze za parke:-)

Pralinko to specjalnie dla Ciebie na dziewczynke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bo u mnie duzo dziewczynek

Iwonko dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oj jakos mi lepiej,jeszcze troszke chlodniej sie zrobilo,jakos tak swiezo jak przed deszczem
i mnie od razu lepiej

MALAPRALINKA- jesli jestes pewna ze nie ma dzidzito mi pomagala 2 dni z rzedu gorąca kąpiel w wannie:tak:

WISIEŃKA- nalapalam ile sie dalo i na synka i na corke;-)

Wisienko to biore pelna geba:-D

Noi nie wiem, nie chce sobie nadzieji robic, nie czuje sie tak jak poprzednio, nie latam ciagle sikac (tzn ja ogolnie duzo siusiam;-)), nie spie na stojaco tak jak poprzednio. Cyce mam troszke wieksze, ale przytylam 2 kilo ostatnio to moze tez byc dlatego , a z kolei nie bola... Moge tylko gdybac... Od owulacji minelo dzisiaj 16 dni..:baffled:

Mama o kapieli to nie slyszalam ze pomaga...
ale kurcze pewna nie jestem, ten maly procent nadzieji mam...

Dziekuje Kochanew za fluidki

Ostatnia edycja:
pralinko nie masz się co sugerować tym co było poprzednio bo przecież każda ciąża jest inna :-).. idź sobie na bete i będziesz widzieć na czym stoisz ;-)

mama
- a co mam wyciepać swoje zdjęcie?... to już ładniejsza byla małpa? :-D:-D:-D

Na Bete teraz pierwszy termin kiedy bym mogla isc to piatek:dry: Myslalam ze dzisiaj dostane, gdyby nie to to mglam dzisiaj isc, bania ze mnie:-(

Dzisiaj sie dowiedzialam ze kuzyn Meza przyjezdza do nas w nastepny weekend. I teraz ciekawe ile zostanie. Ja Go bardzo lubie i ogolnie ciesze sie, ale po weekendzie zaraz wypadna mi dni plodne (jesli lata chwila @ sie pojawi)...
Boje sie ze nastepny cykl tez pojdzie na straty... A jeden pokoj mamy:-(

Ale pysznosci dzisiaj jadlam, Meza znowu nalesniki zrobil, jadlam z dzemem i almette;-)

Ostatnia edycja:
Pralinka - ty może sobie jednak ponownie za testuj ;-) .... nie znam przyśpieszaczy :-p

ja tez tak uwazam
zatestuj jeszcze dzis,jesli to fasolka to blada kreseczka bedzie

a z kąpielą to poczekaj

Na Bete teraz pierwszy termin kiedy bym mogla isc to piatek:dry: Myslalam ze dzisiaj dostane, gdyby nie to to mglam dzisiaj isc, bania ze mnie:-(

jesli do piatku nie dostaniesz to idz na bete
a co do obajwow ciazowych to kazda jest inna i nie musi byc identycznie jak poprzednio

i pamietaj nadzieja umiera ostatnia wiec skoro nie ma @ to szansa jest

reklama
mama wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
niebieskie na chłopczyka jak chciałaś, niech łapie kto chce:-):-):-):-):-)
marylka papatki

ja sobie pozwoliłam nałapać na wszelki wypadek jeśli się udało to ja chce chopaka :)
od różowych fluidków się oganiam ale też bez przesadyzmu :P
pospałam trochę, machnęłam sobie lody o smaku - MUFFINKOWYM :D i w ogóle wracając ze sklepu wpadłam na tą koleżankę z Irlandii!!! :D no i już się umówiłyśmy na czwartek więc proszę zacisnąć kciuki za to żeby wszystko poszło po naszej myśli...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry