• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
badylinka - szkoda, że zniknęłaś bo ja tutaj już dla ciebie komponuje przepisy muffinkowe ;-)

pralinka - to siknij na ten allegrowy :sorry2:

młodam
- ojej , co tam się dzieje w robocie?:shocked2:... mąż pewnie za chwileczkę się zjawi :tak:

Maggy- o matko kochana, ale cię dopadło :-(... jak sie teraz czujesz? ... mam nadzieje, że juz Ci lepiej... przytulam mocno :)

reklama
PRALINKA- faktycznie zatestuj:tak:
LORELAIN- prosze Cie kobietko;-)
paać przestalo,ale juz z moja szarańczą nie wyjde bo wszystk mokre a chcialam ich przegonic na spacer przed spaniem:sorry2:ale mam dzis nerwa przez ta @ i pewnie te krosty na dekldzie tez byly przed @

Wisienka... widze, ze dostalas kochana zwolnienie!!! i git! i tak ma byc! odpocznij prosze i za mnie :)

Lor- czuje sie nijak.. doslownie.. co chwile tylko mysle o tym, ze mi brakuje powietrza... oddycham bardzo gleboko..ale to powietrze nie wchodzi... :D dziwnie tak....
no ale.. biore leki.. wczoraj poczulam sie lepiej, wiec odstawilam...a dzisiaj od nowa to samo....

jutro biore pol dnia wolnego... wiec moze jakos sie wyluzuje..

ale w niedziele to myslalam, ze zejde z tego swiata.. w szpitalu to w pierwszej kolejnosci mnie potraktowali.. EKG, RTG, itd .. i nic nie wykazalo.. wiec przypuszczam, ze to przemeczenie i stres... no jeszcze ze 2 tyg musze wytrzymac.... pozniej wezme wolne

MONINIA- witaj,u Ciebie tydzien do testowania a u mnie tydzien do rozpoczecia starań;-)

MAGGY- oj niewesolo u Ciebie-duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka zycze i spokju ,zeby serduszko mialo odpoczynek!!!

MLODAM- hejka;-)

PRALINKA- no!!!!!!!!!!!! leć do wanny i lap męża póki jest w domu:tak::-D:-D

BADYLINKA- mowisz -masz-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete!!! niech Ci sie powiedzie:tak::-):-)

dziękuje Ci mamuśku z całego serduszka ^^

badylinka - chetnie dam ci przepisy na muffinki tylko napisz jakie lubisz najbardziej :-p

ja piekę z tej stronki Muffinki i babeczki
tam są niesamowite przepisy!

Dzisiaj to juz chyba nic z tego nie bedzie bo apteka zamknieta, a jutro tez nie zrobie bo skoro mowisz ze te allegrowe nie to "normalnego" nie bede miec na "pierwszy sik"...

kiedy miałaś potencjalny termin @?
jak już minął to chyba nie musisz robić z pierwszego sikania....

Ja osttani raz ciasto pieklam jakies jeszcze z mama, jakies 8 lat temu...
Ostatnio mieszkalismy przez tydzien u rodzicow i probowalam robic babeczke jakas, nie pytaj tylko jak wygladala, pies zjadl:zawstydzona/y::-D
Zreszta ja to ogolnie mam kuchnie gdzie tylko wejsc, zrobic kanapke i wyjsc- tyle tam miejsca

ja też mam kurduplastą kuchnię i jeszcze przez jej środek idzie komin wentylacyjny =="
ale nie wyobrażam sobie nie mieć możliwości upiec czegoś od czasu do czasu...

badylinka - szkoda, że zniknęłaś bo ja tutaj już dla ciebie komponuje przepisy muffinkowe ;-)

jestem jestem!!!!!! Tylko się zagapiłam w tv :)

Mlodam, Maggy witajcie:-)
Kurcze ale mi dzisiaj libido wzroslo
A Mezus na noc do pracy, zaraz chyba skocze do wanny....

hahahha myślałam, że napiszesz " zaraz skocze na męża" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewczynki:)widze, ze mowa o muffinkach, a ja wlasnie zrobilam z truskawkami)zapraszam, a najlepsza strona z ciastami i m.in z muffinkami to http://mojewypieki.blox.pl/html.POLECAM!!!!!!!!!!!!smacznie i zaaaaaaaaaaaaaawsze wszystko wychodzi!!!!!!!!milego wieczorka:)

o tak tak ja tez głównie z tej stronki mam przepisy w swoim kajeciku hehe, najlepsze jest przepis na biszkopt tortowy :-D... powiem ci , że raz całą noc się zastanawiałam czy rzucić na podłogę czy nie :-D
Większość ciast stąd piekę, ale mam też sprawdzone przepisy nasze rodzinne... zwłaszcza hitem jest chałwowiec ( bo ja uwielbiam chałwe) :-);-)

mama - mi sie o takiej godzinie juz nigdy nie chce nigdzie wychodzić :).. Mati buduje z klockow a ja juz sie zdążylam wykapac, zaraz młodego wrzuce do wanny ;-)

Dziewczyny to sikne se jutro na ten allegrowy
A co mi tam?;-)
A teraz lece do wanny sie wypachnic bo Mezus wstaje po 20tej wiec jeszcze Go przed praca wykorzystam

reklama
hej dziewczynki:)widze, ze mowa o muffinkach, a ja wlasnie zrobilam z truskawkami)zapraszam, a najlepsza strona z ciastami i m.in z muffinkami to http://mojewypieki.blox.pl/html.POLECAM!!!!!!!!!!!!smacznie i zaaaaaaaaaaaaaawsze wszystko wychodzi!!!!!!!!milego wieczorka:)

Moniśka widzę że korzystamy z tej samej skarbnicy przepisów!!!! :D
dorotkowe przepisy są niebiańskie! Raz mi nie wyszły muffinki - te miętowe z czekoladą :(

mała - miłego wykorzystywania!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry