• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Siusiaj Pralinko siusiaj :-) my będziemy mocno kciuki trzymały &&&&&&&&&&&&&&&
Się wnerwilam po pracy-bo skończylam 1,5godz później, do tego przed 18 jeszcze telefony, smsy itp-wrrrrrrrrrrrrrrr ludzie dajcie żyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nawet na fitness musiałam na smsy odpisywać :szok::szok: nio ale grunt że załatwione

Dziś coś chyba dzionek nerwowy-jak tylko wróciłam z fitnessu-taką zje***** walnęlam mężowi że biedny zamknął się ze swoim komputerkiem :-D:-D:-D ale ledwo człowiek przyjdzie-to odkurzyć trzeba, umyć podłoge-a ten sobie swojego prania od piatku nie umie z suszarki sciągnąć-echhhhh

reklama
MALAPRALINKA- lec kąp sie i balsam w ruch:tak:a potem obudz namietnie mężula co bedzie spal...
LORELAIN- a ja lubie wieczorkiem przed spaniem pospacerowac...ale dzis nic z tego..

milego wieczoru Wam zycze.. moze wpadne pozniej, ale nie obiecuje.. staram sie nie przebywac za dlugo na kompie.... 10-12h w pracy mi wystarczy....

buziaki.. i owocnych przytulanek.... ja dzisiaj tez mam zamiar dzialac ;)

Lorelain wzięłam wczoraj na noc tabletkę za Twoją namową... ;-)zwale na Ciebie hihihih (zartuje) i..... dzis jedną chustkę zużyłam... a nie jak wczoraj tone. o niebo mi lepiej.

Hej mama!:))To teraz beda super przytulanki, moj maz je uwielbia, haha:)Trzymam kochana &&&&&&&&&&&za Ciebie.Dziewczyny, u mnie 22 dc szyjka macicy powinna juz schodzic w dol???kiedy najlepsza pora do sprawdzania?wieczor czy poranek??
Badylinka-masz racje blog doroty to skarbnica przepisow, uwielbiam...:)kiedy testujesz?jutro?trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
pozdrowionka dla pozostalych dziewczyn:)

Zniknelam na chwile, bo bylam się wykapać. I zapomnialam napisac ze ide:-D:-D
Cos czuje, że dzisiaj wczesniej pojde spać.

Dobrze, ze jest ci lepiej, ja tez brałam leki na alergie aż sie dowiedzialam o ciąży i moja gin nie widziała żadnego problemu, jak będziesz w ciąży to ci samo powinno przejść:-)

witam wieczornie!!
Ja niedawno do domu wróciłam, oczywiście tylko na chwilę wpadłam na bb. Kurde ostatnio nie mam czasu na neta, a zapowiada się że będę mieć jeszcze mniej.
wisieńka dobrze zrozumiałam z postów, że masz L4??
Co z bunią?? może mi ktoś napisać??
Ja dzisiaj byłam z psiakiem rodziców u weta, miała operację, także cały dzień musiałam poświęcić psinie. Teraz Pan Kot mi śpi na kolanach, i zarzuca smarkami na moje spodnie:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry