• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka-masz racje blog doroty to skarbnica przepisow, uwielbiam...:)kiedy testujesz?jutro?trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

nie nie, nie testuje. Pojutrze mam termin @ i coś czuje że przyjdzie jak w zegarku a ta temp co mam na dole to się trzyma taka wysoka z powodu przeziębienia. Ale kciuki poproszę za moje spotkanie czwartkowe bo od niego dużo zależy...

reklama
mama nie zgadniesz co robią teraz moi chłopcy :-D
LORELAIN- no t nawet nie probuje zgadywac:-D:-D:-D:-D
Hej mama!:))To teraz beda super przytulanki, moj maz je uwielbia, haha:)Trzymam kochana &&&&&&&&&&&za Ciebie.Dziewczyny, u mnie 22 dc szyjka macicy powinna juz schodzic w dol???kiedy najlepsza pora do sprawdzania?wieczor czy poranek??
Badylinka-masz racje blog doroty to skarbnica przepisow, uwielbiam...:)kiedy testujesz?jutro?trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
pozdrowionka dla pozostalych dziewczyn:)
MONINIA- bede,bede przytulaski,choc czasem jak dokazują te moje 2 stworki to mi sie odechciewa.........a z szyjka macicy nie pomoge bo teg nie sprawdzam:sorry2:

MAMA ale co by nie robiły to zawsze są kochane, no nie? Wiem po siostrze:-D Trzeba się skupiać na pozytywach... A jak Ty i Tomi sie czujecie? Poprawil sie nastroj?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MOTYLEK- wlasnie sie skupiam na pozytywach i dlatego chcemy...;-)Zuzka zasypia ,ide kąpać Dominika,kolacja i spac-niech skończy teń dzień bo nerwy mnie wykończą-zawsze tak mam w 1 dzień @-nawet rodzynki w czekoladzie nie pmogly!!!!!!!!!!!!!:dry:

reklama
No, to juz jestem!!!! Było szybko, bo mieszkamy przez płot, a poza tym nawet winka nie chcialam, tylko dwa łyczki dla niepoznaki;-):-D
Motylku - to my koleżanki po fachu jesteśmy:tak:
mama - czyli ja dzisiaj dalej działam z mężulkiem!!!! Ale to będzie fasolkowy wieczór widzę:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry