• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
buniu tulę mocno,mocno!!!!!:-(
Zniknęłam nagle bo miałam małą sytuację awaryjną, teraz mam chwilę, ale mogę też zniknąć jak kamfora:-D:-D ciężki dzień. Nie mam głowy myśleć o czymkolwiek....

reklama
MONISIA aaa, to juz wszystko wyjasnione:-D Suwaczki czasami tak wychodzą.:tak:

MARGOLCIA chyba kazda ma dzis zly dzien niestety:no:

Dzisiaj to juz chyba nic z tego nie bedzie bo apteka zamknieta, a jutro tez nie zrobie bo skoro mowisz ze te allegrowe nie to "normalnego" nie bede miec na "pierwszy sik"...

Ja osttani raz ciasto pieklam jakies jeszcze z mama, jakies 8 lat temu...
Ostatnio mieszkalismy przez tydzien u rodzicow i probowalam robic babeczke jakas, nie pytaj tylko jak wygladala, pies zjadl:zawstydzona/y::-D

Zreszta ja to ogolnie mam kuchnie gdzie tylko wejsc, zrobic kanapke i wyjsc- tyle tam miejsca

Pralinko jesli jest fasolka to 2 dni po spodziewanej @ bedzie w moczu gonadotropina kosmowkowa ,owszem najwyzsze stezenie po nocy
ja testa do tej ciazy robilam kolo 19 wieczorem i byla blada kreseczka
wiec co ma byc to bedzie
no i przyjemnego wykorzystywania malza

spokojnej nocy dziewczyny
trzymam kciuki za jutrzejsze testy

MONISIA ale tera juz nie masz sie czym martwić, wszystko w porzadku.:-) Na szczescie w pore sie polapalas.:-D

NIKA już coraz lepiej, dziekuje. Wszystkie poszły na przytulanki, a mi się nie chce.:-D A co u Ciebie? Mój Artek na noc dzisiaj pracuje. Zostałam sama.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry