• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia tulam
mama super, że zaczął sie cykl :)
wisienka odpoczywaj dużo... ja też nie mam za bardzo objawów czasem nerwy mnie dopadają, czasem zmęczenie, ale nie mam tych typowych wiec spokojnie z Alą też nie miałam... nawet głoda nie ma już hehehe...

witam wszystkie serdecznie i pozdrawiam :)

reklama
Też nie wiem Monisiu o co kaman-ale nie wnikam-po co rozdmuchiwać skoro dziewczyny piszą że załatwione.
też uważam że powinnyśmy się wspierać a nie oskarżać.

Fakt-dziś jakoś pustawo-chyba dlatego że ja jestem :-D;-):-)
Jasne, nie ma co wnikać , jak już ok:tak:
Agatek - to nie przez Ciebie pustawo - fajnie,że mamy kolejną wypatrującą fasolki - razem raźniej:-D

Witam dziewczyny,
Nazywam się Kasia. Za dwa tygodnie wychodzę za mąż. Zaczynamy się już starać- tzn. nie uważamy. Ale problemów z tym chyba będzie trochę: po 1 mam stwierdzone PCO i chyba będę musiała brać jakieś lekarstwa wspomagające zajscie w ciążę... Problem drugi to niedoczynność tarczycy- zaczęłam się leczyć bo dopiero jakiś miesiąc temu mi w badaniach wyszło. Mam nadzieję jednak, że jak najszybciej będę mogła się pochwalić, że spodziewam się dzidziusia :)

rozmawialam z moja mama i znow trzeba bylo nadrobić;-)

Wisienka ty mowisz ze nie masz objawów jak to nie masz - spanie to najlepszy objaw.

Ps. juz pędzę na słodkości i kimne sie razem z toba :tak:

zapmarta do mnie tez bez kija ... ;-) mam podobnie jak ty

mama - kurcze dopiero teraz doczytałam ze dostaalś @ - fajnie wreszcie bedziesz mogła zaczac kuracje z Clo - to mocno trzymam kciukasy - ty a chcesz Clo bo ja kupiłam ale nie uzywałam - z fluidkami ci podesle - napisz s-ka z adresem to ci piorytetem podeslę
SORBUŚ- ja licze,ze to 1 opakowanie mi starczy ,ale jak nie to napisze Ci w sms'k adres i wyslesz mi razem z fluidkami tak jak piszesz..nie no zartuje-dostane recepte to sobie wykupie;-)choc trzymaj kciuki zeby po tym cyklu bylo si:sorry2:tak niesmialo prosze...
agatek chodzilo mi o to ze jedna jest strasznie ntensywna a druga blada ale widoczna zle sie wyrazilam przepraszam
BOBMAMA- najlepiej zrob bete-badanie z krwi...ja mialam slaba kreske a Dmi jest z nami juz 3 latka;-)
Kurcze przywitałam się ładnie ze szczerymi chęciami pisani ana bieżąco i co???
Poszłam na 2 godzinki na spotkanie i kicha:(( Przeczytałam pobieżnie...

Mama ja też chcę rodzić w marcu!! Dowiem się za tydzień czy ten cykl udany a jak nie to się dopisuje do marca:))
MONIA55 - NIE ma sprawy-juz jestes dopisana do rodzących w marcu,takze jak teraz sie nie udal t w nastepnym cyklu brac sie do pracy

MARAN- witaj;-):-)

Jak taka wasza wola - będę was tylko moderować i dawać ewentualne ostrzeżenia i bany - pisać nie muszę.

czemu miałabyś to robić? Masz pisać z nami jak do tej pory a nie być Wielką Panią Moderator...

IWONKA- tak jest rodzimy w marcu i tego sie trzymamy-i rodzi z nami bunia i marylka i pralinka i....i kto jeszcze??????????????????

ja chyba odpadam....skupię się na szykowaniu do wyjazdu bo to nie jest takie hop siup przecież...

mama no nie ale niech mnie chociaz cycki bolą:-D:-D

niech Cie bolą cycki i tak urosną że się w stanik nie zmieszczą :-D
miej wzdęcia, gazy, zgagę i inne przyjemne dolegliwości ze strony układu trawiennego :D
tego właśnie chcesz? :P Myślę że nie więc może faktycznie niech wystarczy Ci to że jesteś śpiąca :) ale jeśli Cię to uspokoi to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agatek-Nie tylko ty chcialabys byc marcowa mama:-D Jezeli wszystko dobrze pojdzie to bede miala termin na 4 marca (kalkulator),ale dowiem sie dopiero za 9 dni :hmm:

hej Kama :)
kciuki zaciśnięte - oby się udało! ^^ &&&&&&&&&&&&&&&

lecę do mamulki mojej- niech mnie trochę potula. co prawda nie wie, że się staramy, ale i bez tego mnie potula

mamy są dobre na wszystko, przytulą, pocieszą i jeszcze dadzą coś dobrego ^^
nie wiem co jeszcze mogę Ci napisać pocieszającego bo dziewczyny już wszystko napisały w czasie jak spałam...
powaliło mnie to co napisała jedna z dziewczyn - że to o jeden cykl bliżej do fasolinki... coś w tym jest buniaczku :)

EDIT:
mama - fajnie że @ przyszła. Oby się udało w tym cyklu - miłego marcóweczkowania ^^

u mnie szaleństwo :/ 34dc a u mnie dalej 36.8 =="
z jednej strony czekam na @ ale jak widzę te temperatury to mam wodę w mózgu..

miłego dnia dziewczęta....

Ostatnia edycja:
reklama
Bobomama-po prawej stronie u góry są linki-i tam są suwaczki-a potem w ustawienia-i zmień sygnaturę.

Badylinko-to też będziesz z nami marcóweczką czy jednak lutowy bobasek? :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry