Jak taka wasza wola - będę was tylko moderować i dawać ewentualne ostrzeżenia i bany - pisać nie muszę.
czemu miałabyś to robić? Masz pisać z nami jak do tej pory a nie być Wielką Panią Moderator...
IWONKA- tak jest rodzimy w marcu i tego sie trzymamy-i rodzi z nami bunia i marylka i pralinka i....i kto jeszcze??????????????????
ja chyba odpadam....skupię się na szykowaniu do wyjazdu bo to nie jest takie hop siup przecież...
mama no nie ale niech mnie chociaz cycki bolą

niech Cie bolą cycki i tak urosną że się w stanik nie zmieszczą

miej wzdęcia, gazy, zgagę i inne przyjemne dolegliwości ze strony układu trawiennego

tego właśnie chcesz?

Myślę że nie więc może faktycznie niech wystarczy Ci to że jesteś śpiąca

ale jeśli Cię to uspokoi to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agatek-Nie tylko ty chcialabys byc marcowa mama

Jezeli wszystko dobrze pojdzie to bede miala termin na 4 marca (kalkulator),ale dowiem sie dopiero za 9 dni
hej Kama

kciuki zaciśnięte - oby się udało! ^^ &&&&&&&&&&&&&&&
lecę do mamulki mojej- niech mnie trochę potula. co prawda nie wie, że się staramy, ale i bez tego mnie potula
mamy są dobre na wszystko, przytulą, pocieszą i jeszcze dadzą coś dobrego ^^
nie wiem co jeszcze mogę Ci napisać pocieszającego bo dziewczyny już wszystko napisały w czasie jak spałam...

powaliło mnie to co napisała jedna z dziewczyn - że to o jeden cykl bliżej do fasolinki... coś w tym jest buniaczku
EDIT:
mama - fajnie że @ przyszła. Oby się udało w tym cyklu - miłego marcóweczkowania ^^
u mnie szaleństwo :/ 34dc a u mnie dalej 36.8 =="
z jednej strony czekam na @ ale jak widzę te temperatury to mam wodę w mózgu..
miłego dnia dziewczęta....