Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
Badylinko tak nowe a co ładnie?
Betusia Ja Ciebie też pamiętam
Wtedy udzielałam się tak ogólnie nie planując dziecka na 2010 a teraz mam w planach i od jakieś dłuższego czasu siedzę sobie tuA co u Ciebie?
u mnie leci pomalutku teraz to te starania bez cisnienia ale ta nadzieja zanim @ zawita to jest i testy ida w ruch firmy na mnie zarabiaja hehehe przez te testy
w zeszlym tygodniu musialam jechac na SOR do szpitala bo mialam okropne bole podbrzusza i jajnikow bylam przed @ ale nigdy takich nie mialam i do tego tempka 38,5 -39 wiec sie wystrasztlam ale spedzilam na SORZE 11 h I DALEJ NIE WIEDZA CO MI BYLO STWIERDZILI ZA ZAPALENIE UKŁ. MOCZOWEGO DZIEN POZNIEJ POJECHALAM DO LEKARZA BO MIALAM ZA WYSOKIE CRP ( jakis stan zapalny byl w organizmie ) i dostalam antybiotyk jutro jade na badania krwi i w piatek na kontrole do lekarza.... czlowiek ie moze byc chory bo umarlby w szpitalu hehehe
a tak poza tym to nic ciekawego małza mam na wyjezdzie wroci w piatek i zaczynamy staranka.... teraz chyba codziennie no i musze sie umowic do lekarza niech cos doradzi
a co u Ciebie?
jak tam zdjecia zaraz wejde na fotobloga Twojego
śliczne zdjęcia a te klify......kwiaty.... ale i tak naśliczniejszy Alanek
Ostatnia edycja:

A co u Ciebie?

będzie okej zobaczysz! prędzej czy pozniej ale musisz wszczepić w siebie więcej pozytywnego myślenia! ;-)