• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinko tak nowe a co ładnie?
Betusia Ja Ciebie też pamiętam:)
Wtedy udzielałam się tak ogólnie nie planując dziecka na 2010 a teraz mam w planach i od jakieś dłuższego czasu siedzę sobie tu :tak::-D A co u Ciebie?

u mnie leci pomalutku teraz to te starania bez cisnienia ale ta nadzieja zanim @ zawita to jest i testy ida w ruch firmy na mnie zarabiaja hehehe przez te testy :)
w zeszlym tygodniu musialam jechac na SOR do szpitala bo mialam okropne bole podbrzusza i jajnikow bylam przed @ ale nigdy takich nie mialam i do tego tempka 38,5 -39 wiec sie wystrasztlam ale spedzilam na SORZE 11 h I DALEJ NIE WIEDZA CO MI BYLO STWIERDZILI ZA ZAPALENIE UKŁ. MOCZOWEGO DZIEN POZNIEJ POJECHALAM DO LEKARZA BO MIALAM ZA WYSOKIE CRP ( jakis stan zapalny byl w organizmie ) i dostalam antybiotyk jutro jade na badania krwi i w piatek na kontrole do lekarza.... czlowiek ie moze byc chory bo umarlby w szpitalu hehehe
a tak poza tym to nic ciekawego małza mam na wyjezdzie wroci w piatek i zaczynamy staranka.... teraz chyba codziennie no i musze sie umowic do lekarza niech cos doradzi :)
a co u Ciebie?
jak tam zdjecia zaraz wejde na fotobloga Twojego :)

śliczne zdjęcia a te klify......kwiaty.... ale i tak naśliczniejszy Alanek :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się
staraczka od 2009 niebawem roczek stuknie oby nie ;)

czy mogę do Was dolączyć
poczytuje soobie Was czasem tak jak wątek na kórym bywam czasami 2010....

trzymam mocno kciuki za staraczki i za te juz szczesliwie oczekujące.....

krótko o mnie:
mam 29 lat staram sie o moje pierwsze dzieciatko.... kiedyś miałam większą wene do pisania.... a teraz musze wziąć sie w garść :)

jeszcze raz witam sie cieplutko z pozytywnymi fluidkami
witaj :) znam cię własnie z tamtego wąteczku.
Powodzenia i tobie życzę w staraniach!! &&&& ;)

Badylinka :))
Betusia u mnie wszystko ok:)
A fotoblog nadal działa,co jakiś czas coś tam wklejam:)
Dziękuję za miłe słowo:)
Życzę Ci owocnych staranek i cieszę się że do nas dołączyłaś,tu na prawdę jest miło i dziewczyny zgrane są także zapraszamy do pisania:))

Badylinka Ty zmień opis w tym suwaczku swoim bo jak na moje oko to jest zbyt pesymistyczny! :yes: będzie okej zobaczysz! prędzej czy pozniej ale musisz wszczepić w siebie więcej pozytywnego myślenia! ;-)
Jutro wpadne zobaczyć jak i u ciebie sie sytuacja ma.... :) no i dam znać jak u mnie pewnie.

aleście się uwzięły z tym pesymizmem :P
ja po prostu wiem że nic z tego tym razem i już :) wolę się nie nastawiać.... ale za Ciebie trzymam kciuki z całej siły!!!
którejś z nas się uda a że mnie na pewno nie to padło na Ciebie :D

faktycznie, rudy kocur jak się patrzy :D
no kocur :) hehehe
Badylinka :))
Betusia u mnie wszystko ok:)
A fotoblog nadal działa,co jakiś czas coś tam wklejam:)
Dziękuję za miłe słowo:)
Życzę Ci owocnych staranek i cieszę się że do nas dołączyłaś,tu na prawdę jest miło i dziewczyny zgrane są także zapraszamy do pisania:))
wiem , bo Was podczytywałam :) dlatego zaczełam tu pisac bo macie tu tak rodzinnie i cieplutko :)
Badylinka Ty zmień opis w tym suwaczku swoim bo jak na moje oko to jest zbyt pesymistyczny! :yes: będzie okej zobaczysz! prędzej czy pozniej ale musisz wszczepić w siebie więcej pozytywnego myślenia! ;-)
Jutro wpadne zobaczyć jak i u ciebie sie sytuacja ma.... :) no i dam znać jak u mnie pewnie.

Witaj Kingus a co u Ciebie???
Ciebie tez pamietam z poprzedniego forum :)
buzka :*

ja po prostu wiem że nic z tego tym razem i już :) wolę się nie nastawiać.... ale za Ciebie trzymam kciuki z całej siły!!!

tak trzeba byc dobrej mysli mimo że ciezko cholernie ale trzymam kciuki !!!!
ja tez staram sie nie nastawiac bo wole sie milusio zaskoczyc :)

tak trzeba byc dobrej mysli mimo że ciezko cholernie ale trzymam kciuki !!!!
ja tez staram sie nie nastawiac bo wole sie milusio zaskoczyc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
za mnie nie 3maj lalka nie trzeba
jak sie uda to sie uda jak nie to trudno...
na pewno dam znać gdy zaciążę i tyle ;)

i pamiętaj że optymizm jest dobry! i nawet pomaga :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry