• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIENKO a, to juz rozumiem:tak:

KPI sliczna córunia:-) Ucałuj ją.

A ja wróciłam :). Witam wszystkie nowe staraczki. Co nowego?

reklama
Witajcie Kochane,

Przede wszystkim serdeczne dzięki za Wasze kciuki :-). To dzięki Wam poszło tak szybko i sprawnie - około 5 godzin.
A mamie dziękuję szczególnie za smsy ... Wspierały mnie mocno i naprawdę miałam wrażenie, że wszystkie jesteście wokół mnie.

Nie będę pewnie teraz często zaglądać bo każdą wolną chwilę poświęcam córeczce albo odsypiam ale jak czas pozwoli - na pewno.

Teraz uczymy się siebie, jak jeść, się kąpać i w ogóle wszystkiego. Życie układamy na nowo - z najważniejszym człowiekiem na świecie :-)

Ten nasz skarb jest dla nas wszystkim, zakochaliśmy się od pierwszego spojrzenia. I dopiero teraz rozumiemy jak bardzo brakowało nam dziecka.
Wcześniej nigdy nie byłam tak bardzo szczęśliwa, myślę, że mój mąż też ...
Było nam razem cudownie ale teraz jest to jakby pełniejsze ... Jak tak we trójkę jesteśmy ... ;)

I godzinami możemy do Natalki mówić, patrzeć na nią ....

A poród? Był, bolało ale to prawda - taki ból naprawdę szybko się zapomina ... Jak dzidziuś leży na brzuszku tuż po porodzie to już wszelkie bóle odchodzą w niepamięć ...
Wiem, że się bałam, i trochę nie wierzyłam, że tak jest jak mówicie ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale na własnej skórze się przekonałam.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkim takiego szczęścia jakie ja mam :-).

Wklejam zdjęcie mojego skarba ;)
śliczna
szczęśliwej mamie ogromnie gratuluję

cześć Kobitki!!!!

Kpi gratuluje córci :-) wiesz, wzruszyłam się tym jak pisałaś o tym, że byliście razem, było wam dobrze... ale brakowało czegoś... pięknie to ujęłaś... :sorry:ahhhh

co tam u was od wczoraj? nie będę nawet całości nadrabiać bo sie ni da :-p
pysia ale Ci niedużo czasu do staranek zostało :-)

witaj:))
śliczny twój skarbek!!:-)
pozdrawiam

a ja uważam że kciuków nigdy za dużo i chociaż jednego złapię - może akurat pomoże :>
matko kochana jak mnie paluchy bolą od tego dziergania...... a nie jestem nawet w połowie pierwszego kolczyka!!!! ;<

kpi - ale cudowna Natalka <3

KPI GRATULUJĘ ŚLICZNOŚĆI PIĘKNOŚCI

SCOOBY wiesiołek bierz tylko do owulacji czyli przeciętnie do 14 dnia bo potem wywołuje on skurcze ja brałam 2 tabletki 3 razy dziennie potem zastąpiłam wiesiołek tranem lub siemieniem lnianym
na poprawe śluzu pij zieloną herbatę i przede wszystkim dużo pij bo cały nasz organizm składa się z wody

:)
pewno nie może być inaczej :)

Gratuluje córuni :)
i gratki też dla dzielnej mamusi :)

Betusia fajnie że dołączyłaś tu do nas:)
Badylinka masz rację kciukasy są potrzebne,warto czasami je potrzymać:)))
kpi witam:)
Natalka śliczna dziewczynka:)

kpi gratuluję córusi jest śliczna i aż łezka mi się zakręciła w oczkach bo sama chciałabym miec juz maleństwo

WISIENKO a, to juz rozumiem:tak:

KPI sliczna córunia:-) Ucałuj ją.

A ja wróciłam :). Witam wszystkie nowe staraczki. Co nowego?

śliczna
szczęśliwej mamie ogromnie gratuluję

KPI - Piekna córunia!!!! I masz rację, że jak dzidziuś już leży na brzuszku, to żadnych bóli sie nie pamięta Życzę mnóstwa radosnych i niezapomnianych chwil !!!!!!!!!!!!!!

cześć Kobitki!!!!

Kpi gratuluje córci :-) wiesz, wzruszyłam się tym jak pisałaś o tym, że byliście razem, było wam dobrze... ale brakowało czegoś... pięknie to ujęłaś... :sorry:ahhhh

co tam u was od wczoraj? nie będę nawet całości nadrabiać bo sie ni da :-p
pysia ale Ci niedużo czasu do staranek zostało :-)

Kochane, bardzo, bardzo Wam dziękuję ... :-)

Hej hej:-) Agnieszka jak tam samopoczucie>??
Iwonka nauczona? kiedy kolejny egzam? i kiedy koniec? i jak tam starania? pełną parą ?:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry