• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIENKO oczywiscie ze nie. Niepotrzebnie tu napisałam, ale juz za pozno.
Tylko dla tych, ktorych znam. Jak chcesz to wysle ci.:tak: Tylko gg mi swoje wyslij.

KINGO bardzo dziekuje.:zawstydzona/y: To zdjecie akurat w kucyku.

reklama
ja dopiero dobrnęłam do konca... nadrobiłam
KPI cudo jakie no śliczna mała królewna tylko ją tulić :)

No to ja się pożale... moja królewna znowu ma boleści bo przecież jeszcze 5 wyjść jej musza by cała gębula zębów była no i strasznie jej zaczęły te piątki od wczoraj dokuczać a dziś temperatura powyżej 38C i się moja Mała Alunia męczy a ja z nią... u nas jeszcze dziś w dodatku upała straszny a ona na ręce tylko chciała i ja to moje 14kilogramowe szczęście musze nosić a kręgosłup to mi siadł już dawno... Dlaczego to tak musi być, że jej te zęby wszystkie wychodzą jedne po drugich..? Ona dopiero 15miesięcy skończyła a już ma prawie wszystkie... ehhhh cierpmy obie a ja przez te hormony ciązowe to i cierpliwości nie mam aż mnie sie ryczeć chce... no to posmuciłam...

dobrej nocki dziewczyny idące już spać... ja też jeszcze posiedze troszke i bede szła bo nie wiem jak nocka nasza dziś bedzie wyglądać...

reklama
MARAN chyba ząbkowanie to najtrudniejszy (poza dojrzewaniem) czas la malenstw i ich mam. Ale niestety - trzeba to przeboleć. zycze ci duzo sily i cierpliwosci.;-) Dobranoc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry