• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PRALINKO ja wole nie pic;-) Teraz pije herbate z mlekiem. Nie pamietam jak to zwa.:confused:

bawarka :)
pani olała mojego posta o gg :(

Dziewczynki (ktorych aktualnie nie ma)a Wy chyba ostatnio na zamknietym przesiadujecie tylko?? Albo mi sie wydaje?? Bo tu ostatnio ucichloi troszke:-(:cool2:

ja nie, ja jestem :D
właśnie - powodzenia w nowym cyklonie! :D

kinga, motylek:-)
mnie mdli okrutnie. Już nic mi nie smakuje. Kolację zjadłam na siłę i potem prawie zwymiotowałam. Ziewam tez jak szalona. Niby nie jestem spiąca ale taka jakas znużona.

że niby nudzi Ci się z nami?! :confused2:
biedna jesteś z tym jedzeniem....

ja zaraz znikam na razie bo mam trochę roboty u siebie w pokoju :D
co do moich kolczyków dzisiejszych...... zrobiłam jedną parę a te co sobie teraz wymyśliłam to męcze od dobrych kilku godzin i nie jestem nawet w połowie pierwszego kolczyka!!!!!!!

a palców już nie czuję :(
miłego wieczorku! ^^

BADYLINKO nie olałam. Zastanawiam się:tak: O, własnie, Bawarka!! Nie zrozum mnie zle, nie znam cie za dobrze. Ale zdjecie ci wysle:tak: napewno dostaniesz tylko napisz mi swoje gg na priv.

dziewczyny hihihihihi jakbym byla wisinka z moja ciaza to bym was zatlukla tepa siekiera : mi tez wszysycy mowili ze mulenie i wymioty mina a zwracalam jeszcze w ostatnim miesiacu ciazy. 11 grudnia dnia pamietnego oK. 22 zamaist spac to pochylona nad kiblem myslalam z epoldusia przez gardlo urodze :)
taka tylko dygresja odnosnie ciazowych mldosci i wymiotow :) co trwaja do TRZECIEGO M-CA ;)

Judytko teraz nie moge na gg bo na tym laptopie nie mam niestety.
wyslij mi na priwa co ?

Natalko witaj!!! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry