• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wieczorowo.
Wpadlam sie przywitac i pokazac ze zyje:-D Przeczytalam kilka stron do tylu i zapomnialam co mam napisac:zawstydzona/y:Przede wszystkim chcialabym pogratulowac kpi23 slicznej coreczki:tak:Ja niestety nie jestem ostatnio cos w humorze.Pojechalam dzis do kolezanki zeby zrobila mi wlosy bo mialam odrosty na pol glowy.Oczywiscie na koniec musiala cos sobie wyprobowac i zrobila mi loki zamiast wyprostowac:wściekła/y: Za kazdym razem obiecuje sobie ze juz nie pojade bo zawsze zrobi mi cos innego jak jak chce.Dobrze ze chociaz tym razem zrobila mi tylko loki ktorych moge sie bardzo szybko pozbyc:-p.Na koniec stwierdzila ze od teraz bedzie mnie kasowac.Nie mialabym nic przeciwko gdyby robila jak jak chce.Poza tym tyle co ja jej pomoglam w sprawach urzedowych gdzie za kazdym razem u adwokata placilaby sporo,ja nigdy jej nie odmowilam i wszedzie z nia chodzilam.Normalnie podniosla mi cisnienie.Sorki ze wam tak marudze ale musialam sie komus wyzalic :sorry:

reklama
Motylek, zapraszam, wystaczy nam;-)
A herbatek tez u mnie wybor..
A czemu to kawusi nie??

Mlodam za mna od jakiegos czasu chodzi zupka ze szpinakiem i calym jajcem w talerzu:tak:

Kama witaj
Wcale Ci sie nie dziwie ze sie zdenerwowalas..
Tylko mi nie mow ze jeszcze by chciala tyle co bys w salonie zaplacila?? Bo to juz by bylo zupelnie przegiecie

Ostatnia edycja:
Motylek
No niby nie wolno, ale mi tak kawa smakowala poprzednio..
A ja bez kawwy to zyc nie moge, migrene mam bezustannie wtedy jakby.
Ale slabsze sobie robilam.
Zreszta wtedy to ja bym tylko mogla pic kawe i wode cukrem...
Slodzic musialam wszystko (tak jak normalnie nie slodze). Moja mama mowi ze tez jak ze mna w ciazy chodzila to tak jej kawa smakowala.

Mlodam
A ja pamietam ta zupe z przedszkola jeszcze. Nikt nie lubial a ja wprost przeciwnie...
Ale koniecznie z jajcem w srodku calym:-D
Dawno zupek nie robilam... Tzeba bedzie cosik pokombinowac;-)

Motylek, zapraszam, wystaczy nam;-)
A herbatek tez u mnie wybor..
A czemu to kawusi nie??

Mlodam za mna od jakiegos czasu chodzi zupka ze szpinakiem i calym jajcem w talerzu:tak:

Kama witaj
Wcale Ci sie nie dziwie ze sie zdenerwowalas..
Tylko mi nie mow ze jeszcze by chciala tyle co bys w salonie zaplacila?? Bo to juz by bylo zupelnie przegiecie

W sumie chce polowe taniej 20 funtow,ale po przeliczeniu mi sie nie oplaca bo musze kupic bilet aby do niej pojechac i kupic sobie 2 farby na moja glowe.To samo mi wyjdzie w salonie tu na miejscu i zrobia tak jak ja chce a nie beda sie eksperymentowac:wściekła/y:

KAMA to nie chodz do niej. Znajdz sobie dobrego fryzjera:tak:

PRALINKO ja wole nie pic;-) Terazpije herbate z mlekiem. Nie pamietam jak to zwa.:confused:

Kama a to wlasnie o to mi chodzilo, czyli zupelnie nie ma sensu...

... Smutno cmi sie dopiero teraz zrobilo... Zrozumialam ze cykl stracony, ze znowu miesiac czekania na rezultaty... I ogolnie takie tam doly, chyba dzisiaj sobie poplacze w poduszke, bedzie mi lepiej...

Dziewczynki (ktorych aktualnie nie ma)a Wy chyba ostatnio na zamknietym przesiadujecie tylko?? Albo mi sie wydaje?? Bo tu ostatnio ucichloi troszke:-(

Mlodam szpinakowa na bank:tak:
Zreszta w zeslzym roku tez sobie taka robilam, pychota

Motylek, jak sie umiesz powstrzymac to pewnie ze lepiej nie pic;-)
Ja tylko mowie ze wtedy tym bardziej, zycie bym za kawe oddala:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry