• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka mam nadzieję :-) chociaż jesli o niunie chodzi to tren ostatni czas juz nie ma wpływu ;-) ale jak zawsze z ukochanym to cenny czas, na wage złota ;-) farciaro zaraz masz wolne. oceny powystawiane?

reklama
MALAPRALINKO ja też bym policzyła na nowy :)

BIBINKA fajnie, ze nie jestem sama. Myslalam ze to ja mam takie szczescie w zyciu...:crazy:

młodam wystawione długopisem,jutro rada:-(.pewnie do domu dojadę ok 21,u mnie takie rady są...i mamy tych rad conajmniej 12 w roku:szok::szok::wściekła/y:

motylek no nie jesteś jedyna!a wiesz,że wtedy jak mi tak zciachała,to najbardziej si ę mojemu M podobałam?do tej pory to wspomina ,a było to z 9-10 lat temu:szok:

ło matko to sporo, nasi tez narzekają. wystawianie u nas do pt. juz sie boje następnego tyg... masa swiadectw do podbicia, dyplomy do druku no i masakra - rekrutacja :) ale lubie ten zamęt :) coś sie dzieje.

motylek - ja nie moge wczesniej wyjsc - nie ma takiej opcji

BIBINKO są gusta i gusciki:szok: Pozatym co sie dziwic? Dla niego nawet łysa będziesz najpiekniejsza na swiecie.:tak::-D

MLODAM no ja mam taka mozliwoc, ostatnio mamy mniej klientow.

młodam jak coś się dzieje,to nie myśli się o "innych" rzeczach:tak:.tylko w moim przypadku to dzianie się jest połączone z ogromnym stresem - przez panią dyrrr:wściekła/y::wściekła/y:

motylek pewnie tak:tak::-)

kochane moje zmykam już i ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny;-)
Tez myslalam ze pierwszy bo przeciez logicznie rzecz biorac to mimo ze poznym wieczorem to jednak dzisiaj dostalam a nie jutro...

popcorn na pociesze wcianam, ale podziele sie nie bede taka;-)
bowlofpopcorn.jpg

MALAPRALINKO lece do ciebie na popcorn. Wstawiaj herbatke, bo mi kawy nie pozwalają:dry: :-D

A ja znowu sama, Artek do pracy na noc...:frown:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry