• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKO :)

BETUSIA do jutra :)

MLODAM no ja tak samo wracam z pracy. Tylko ostatnio udaje mi sie wychodzic wczesniej.

reklama
pa betusia:-)
palissa witaj:tak:
motylku z pewnością będzie Ci ładnie w nowych włoskach:tak:.a ja to mam jakąś awersję do fryzjerów,kiedyś mi tak zciachała długie włosy,że płakałam jak bóbr:wściekła/y:
młodam może czas spędzony z K będzie owocny:tak::-)

kpi !!! jeszcze raz gratukacje! slicznosci niesamowite ta twoja laleczka!!!!!!

hej dziewczyny co u was? ja tylko na chiwle, pracuje. dzis z praca klapa jest prawie 22 a ja mam 4 strony z postanowienia o 7 dizennie, wec do polnocy musze jeszcze choc 2 cyknac.... zeby wyszlo na 6 a jutro za to 8 ... masakra.... wykoncze sie :)

Wlasnie @ dostalam:confused2:
Ale nie jestem smutna...
Teraz wiem na czym stoje, juz czekam zeby sie skonczylo i znowu bedziemy mogli sie starac;-)
Tylko pytanko mam
Jsk liczyc te cykle??
Dzisiaj to juz nowy cykl czy jeszcze stary??
Nigdy nie dostalam wieczorem, zawsze dostawalam jak rano siku szlam

BIINKA mi ostatnio zepsula fryzure:crazy::crazy: Miałam włosy do piersi, chciałam je tylko wycieniować, ale zeby jak najmniej zciac z długosci. To tak mizrobiła, że do ramion miałam włosy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

JOSEPHINE ty prace magisterska piszesz? Jak tak to szczerze wsółczuje i wiem co przezywasz:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BADYLINKO tutaj na pewno nie wstawie swojej fotki:tak: Na specjalne życzenie na gg moge wyslać.:-D

ja chętnie :>

Wlasnie @ dostalam:confused2:
Ale nie jestem smutna...
Teraz wiem na czym stoje, juz czekam zeby sie skonczylo i znowu bedziemy mogli sie starac;-)
Tylko pytanko mam
Jsk liczyc te cykle??
Dzisiaj to juz nowy cykl czy jeszcze stary??
Nigdy nie dostalam wieczorem, zawsze dostawalam jak rano siku szlam

ja bym to policzyła za nowy cykl. no chyba że to tylko plamienie. Ale jak niagara taka jak zwykle to ja bym pisała na nowy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry