• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienko, Kinia, maran, sergeevena, agnieszka, motylku i Ci których pominęłam też - szczypawki i spokojnej nocy ^^
jestem padnięta a jeszcze muszę poknurzyć trochę po pokoju :/
ale kompa już chyba wyłączam bo się grzeje biedak... cały dzień na chodzie. Ciekawe kiedy go zajadę....

jutro wpadnę rano zobaczyć czy jakieś nowe kreseczki się pojawiły i lecę do kuchni bo mnie muffinkowe szaleństwo czeka :)

także dobrej nocy, karaluchy, szczypawki i inne robactwono chyba że ktoś się stara - to wtedy nocy szalonej i owocnej

i oczywiście tona kciuków dla tych co jutro testują &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej z rańca:tak::-)
zaraz idę budzić małą do przedszkola,wpadnę póżniej przy sniadanku na momencik przed pracą:tak:
jaewa hej,również miłego dnia:tak:
nagapalma GRATULACJE!!!!!!!:tak::-)

DUŻO SŁONECZKA WSZYTSKIM ŻYCZĘ!!!!

Witajcie kobitki...
Życzę pięknego dnia***

3_milego_dnia_zycze_8019_206.jpg

NAGAPALMA, gratuluję!!!!

dzień doberek z rańca

obudziła mnie niesamowita piździawa, bo mój genialny mąż pootwierał okna i miałam przeciąg. czasem sie zastanawiam czy on wogóle mózgu używa

kpi Natalka śliczna, a tobie gratuluję podejścia do porodu- znam takie które podczas porodu wykrzykiwały mężom "nie dotykaj mnie już!!!!!! następne dziecko będzie adoptowane!!!" no i przyjemnej nauki potrzeb twojego dziecka

pisałyście coś tam o zupie szczawiowej- pyyyyyyyyyyyyyycha

betusia- witaj po tej stronie!!!!!!! fajnie cię znowu widzieć piszącą!! moja ty "rodzinko"!!!

uciekam do sklepu po chlebek, to kupię sobie bułę na śniadanie, bo w tym sklepie mają bułki z piekarni najlepszej pod słońcem. i pomidorka sobie kupię

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry