Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mama witaj
Widzę napięty plan na dziś
Ja napięty plan będę miała w sobotę bo czeka nas dokładnie to samo ale dochodzi jeszcze pranie dywanów
Dobra uciekam...będę do was zaglądała
Motylku,Jol,Bibinko,Maggy jaewa witam
napalamemko gratulacje))

plan niezły ;-) ale dzisiaj chyba taki dzień ... ja od rana też się jak nigdy do roboty wzięłam ... pranie zrobione, sterta wyprasowana, obiadek w toku ... no i ja już dawno po śniadanku i nie w szlafroku, co się rzadko o tej porze zdarza ;-)witam
milego dnia Wam zycze!!! i przesylam duuuuuuuzo slonca.. u mnie straszne upaly.. wytrzymac sie nie da!!!!
mama- no to dzisiaj sobie 'troche' popracujesz.....
papaapapa
U mnie 17 stopni wiec chlodno ale latem to bedzie dopiero jazda....powyzej 40 czasami
bez klimy nie dasz rady

Hej dziewczynay ja dziś w koncu spokojniej spałam. Obudziłam sie dopiero koło szóstej, zasnęłam i wstałam przed chwiląMiędzy wczorajszymi mdłościami ogarnęłam wczoraj Domek a obiadek mam z wczoraj bo zrobiłam podwójny więc będę się lenić.:-)
Mnie mdli bo zrobilam sobie ciasto drozdzowe z owocami i juz prawie pol zjadlam!
Na dzisiaj juz kategorycznie je odstawilam, dokoncze jutro:-)Hej ! Tylko na sekunde, bo lece do pracy !!!
Zdaaaałam !!!!
U nas nocka o niebo lepsza ... Zuzu usnęła o 20 i ciągle śpiKatar i kaszel powoli zwalczamy ... myślę, że do poniedziałku nie będzie po nich śladu :-)