• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- zycze,zeby dzien w pracy szyyybk zlecial
MAGGY- podaje koktajl truskawkowy dla ochlody w te upaly-trzymaj sie ;-) ja zaczynam moje zajecia-jutro pogrzeb to nic nie zrobie a po pogrzebie rodzinka przyjezdza wiec wiadomo...

reklama
Mama :szok::szok::szok: plan niezły ;-) ale dzisiaj chyba taki dzień ... ja od rana też się jak nigdy do roboty wzięłam ... pranie zrobione, sterta wyprasowana, obiadek w toku ... no i ja już dawno po śniadanku i nie w szlafroku, co się rzadko o tej porze zdarza ;-)

motylek, milego dnia w robotce :-)
Maran, witaj :-)

Hej dziewczynay ja dziś w koncu spokojniej spałam. Obudziłam sie dopiero koło szóstej, zasnęłam i wstałam przed chwilą:zawstydzona/y:Między wczorajszymi mdłościami ogarnęłam wczoraj Domek a obiadek mam z wczoraj bo zrobiłam podwójny więc będę się lenić.:-)

witam :)

milego dnia Wam zycze!!! i przesylam duuuuuuuzo slonca.. u mnie straszne upaly.. wytrzymac sie nie da!!!! :D

mama- no to dzisiaj sobie 'troche' popracujesz..... :szok:

papaapapa

Witaj kochana, dostalam Twoja wiadomosc :-) Ciesze sie ze lepiej sie czujesz i ze staranka ida pelna para;-) Mysle ze juz za troche bedzie widac ich owoc :-D U mnie 17 stopni wiec chlodno ale latem to bedzie dopiero jazda....powyzej 40 czasami:szok: bez klimy nie dasz rady:-D
Wpadaj czesciej jak dasz rade chociaz jak u Was taka ladna pogoda tez bym wolala siedziec na dworze niz przed kompem;-)
Milego dnia w pracy i dbaj o siebie! ZERO stresu no!:-D

hej maran!mam nadzieję,że Ali szybko te ząbki wybiją i bardzo się nie namęczycie:tak:

wisienka witaj!super,że się wyspałaś:tak:.odpoczywaj ile się da:tak::-)

ja zmykam,szykować się do pracy i "widzimy"się dopiero jutro:-(

jeszcze raz MIŁEGO DZIONKA:tak::-)

Hej dziewczynay ja dziś w koncu spokojniej spałam. Obudziłam sie dopiero koło szóstej, zasnęłam i wstałam przed chwilą:zawstydzona/y:Między wczorajszymi mdłościami ogarnęłam wczoraj Domek a obiadek mam z wczoraj bo zrobiłam podwójny więc będę się lenić.:-)

I dobrze:-) odpoczywaj ile wlezie, w pelni Ci sie nalezy!;-) Tylko te mdlosci....no ale coz takie uroki ciazy:tak: Mnie mdli bo zrobilam sobie ciasto drozdzowe z owocami i juz prawie pol zjadlam!:zawstydzona/y::szok: Na dzisiaj juz kategorycznie je odstawilam, dokoncze jutro:-)

reklama
Hej ! Tylko na sekunde, bo lece do pracy !!!
Zdaaaałam !!!!

WIELKIE GRATSY ZDOLNIACHO!!!

U nas nocka o niebo lepsza ... Zuzu usnęła o 20 i ciągle śpi :tak: Katar i kaszel powoli zwalczamy ... myślę, że do poniedziałku nie będzie po nich śladu :-)

no i dobrze że jest lepiej! weekend się przemęczycie i będzie już dobrze!

mamcia - ja się tylko zastanawiam jak Ty nadrobisz dzisiejszy dzień :>
bibi, maggy, agnieszka, buńka, jaewa, maran i jeśli kogoś ominęłam to przepraszam - heloł heloooł
@ jeszcze nie przyszła ale temp znowu 36.56 więc czekam.
posiedzę chwile i dopiero potem pójdę do kuchni :P
ktoś chętny na muffinki? Będą dwa rodzaje do wyboru

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry