• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka przyspiesz tempo rady i wracaj jak najszybciej:-)
Jol juz własnie miałam dośc tego budzenia się o 4:wściekła/y:
jaewa na pewno pyszne to ciasto, ja zjadam bananki i popijam jogurtem bo teraz mam na to ochotę
mama jeszcze węgla nakop i odsnież , przeciez ty się zamęczysz, i nie będziesz mieć dla mnie czasu, będę płakać:-D
maranka

reklama
Witaj Badylinka:-) jak tam samopoczucie z rana?;-)
Wisienka wlasnie jakos mi sie wyjatkowo udalo i dlatego prawie cale poszlo a moj nie lubi slodyczy to mam cale dla siebie

jaewa - a nieźle nieźle dziękuje :)
jestem pozytywnie nastawiona do dzisiejszego spotkania i w ogóle jest jakoś si mimo tego że @ ma przyjść :D

jaewa - a nieźle nieźle dziękuje :)
jestem pozytywnie nastawiona do dzisiejszego spotkania i w ogóle jest jakoś si mimo tego że @ ma przyjść :D

No to sie ciesze! Dzielna z Ciebie kobitka! Tak trzymaj dalej! @ nie przyjdzie wtedy gdy sie jej bedziesz spodziewala....bo @ to taka przewrotna jedza;-) Udawaj ze Ci ona wisi tak najlepiej :-) Kochana a jakie spotkanie? Kurcze chyba cos pominelam..o ginku mowisz?:zawstydzona/y: Czy o spotkaniu sie ze swoja @ ???

Wisienko - no właśnie kurka żadnych..... nic mnie nie boli, nie łupie nigdzie..... masakra
jaewa - ale ja się tak właśnie zachowuje :P nie myślę oni ani trochę, nie biegam sprawdzać do wuca czy już przypełzła...
siedzę sobie i pogwizduje "fiu fiu fiu, nie myślę o Tobie wcale gupia jędzo" :)
a spotkanie to z koleżanką która na stałe w Irl mieszka ale przyjechała na miesiąc do Pl ^^ no i przy okazji chce zagadnąć czy by była możliwość przenocowania u niej czas jakiś, czas wystarczający na znalezienie pracy i wynajęcie czegoś własnego. Więc od tego spotkania trochę zależy to czy i gdzie polecimy w październiku. Strasznie się spinałam na to spotkanie ale teraz już jest luuuuuuz
image014.gif
chociaż jednak odrobinkę stresu jest więc proszę o kciukasy jednak mimo wszystko :)

Witam Kochane!!!!
Nocka udana, a na efekty trzeba chociaz do 29 czekać
Wróce do Was póxniej, bo lecę sie szykować - muszę zrobic zdjęcia do prawka, bo w niedziele zgubiłam stare prawko, zdolna jestem, nie?

no to nagapalma niusy z rana zapodała!! hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! a proszę- za zdane prawko samochód się należy

badylinko no to trzymam kciuki za spotkanie z kumpelką. może wam doradzi co i jak. ja to bym wolała, żebyś jednak do Irlandii jechała jak już- tam jeszcze nie byłam. a marzy mi się zwiedzenie Irlandii. te zamki, ruiny...... w Anglii byłam. superaśnie było, a miałam wtedy 10 lat- to nauczycieli ratowałam z opresji w sklepie (taka dobra z angielskiego byłam- byłam zaznaczam, teraz większość wyparowała)

a tak wogóle to jak te wczorajsze kolczyki? poprostowały się te twoje potworki?

reklama
Wisienko - no właśnie kurka żadnych..... nic mnie nie boli, nie łupie nigdzie..... masakra
jaewa - ale ja się tak właśnie zachowuje :P nie myślę oni ani trochę, nie biegam sprawdzać do wuca czy już przypełzła...
siedzę sobie i pogwizduje "fiu fiu fiu, nie myślę o Tobie wcale gupia jędzo" :)
a spotkanie to z koleżanką która na stałe w Irl mieszka ale przyjechała na miesiąc do Pl ^^ no i przy okazji chce zagadnąć czy by była możliwość przenocowania u niej czas jakiś, czas wystarczający na znalezienie pracy i wynajęcie czegoś własnego. Więc od tego spotkania trochę zależy to czy i gdzie polecimy w październiku. Strasznie się spinałam na to spotkanie ale teraz już jest luuuuuuz
image014.gif
chociaż jednak odrobinkę stresu jest więc proszę o kciukasy jednak mimo wszystko :)

AAAAA RACJA!!!! Tak pamietam jak o tym pisalas!!!! Czyzby emigrantka nastepna???? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie w rozmowach!!!! POWODZENIA !!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry