• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinko to trzymam niech @ nie przychodzi zacisnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
monisia ja ciągle cos gubię i mam 2 pary kluczy od domu bo zawsze jedne sa zgubione:-D

reklama
hej moniśka - zdolniacho ^^
bunia - potworki się poprostowały, ale już zrobiłam inne - mnie się bardziej podobają. I jeszcze te które sobie wczoraj wymyśliłam to chyba 5h mi zajęło zrobienie połowy JEDNEGO kolczyka :D zdolna bestia :P
a co do wyjazdu to ja bym też wolała. Szkocje mamy pewną, co do Irlandii to może się okaże dzisiaj. A w Irlandii to zamków zatrzęsienie z tego co wiem :> coś czuje że częęęęsto będziesz do mnie latać :D
Wisienko kochana dziękuje :* nie wiem czy jest sens męczyć kciukolce ale skoro chcesz to dziękuje :)

jaewa - jak się uda i będzie si to już pod koniec roku będziem za granicą :>
dziękuje za kciukolce ^^

Ostatnia edycja:
Witam z samego ranka

U mnie nocka minela spokojnie.Dominik jak nigdy przespal mi cala noc bez zadnych pobudek:-) Ja zamiast korzystac to i tak musialam wstac zeby go wysadzic na kibelek.Jeszcze tydzien i bedzie testowanko:-p.

Hej ! Tylko na sekunde, bo lece do pracy !!!
Zdaaaałam !!!!

Gratulacje ,teraz bedziesz smigac na ulicach:tak:

moj plan na dzis:
[/COLOR][/SIZE] [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
h020.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
e015.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]

i jeszcze
[FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]

chyba mi dnia zabraknie....................[/QUOTE]

Nie martw sie ,ja mam to samo w planach.Mam nadzieje ze chociaz Dominik nie bedzie mnarudzil,inaczej wygonie go na ogrod i niech meczy kolegow:-p

badylku jak już przyjadę to tak, że wszystkie zamki obejrzę. nie odgonisz się ode mnie. ze mną to nima żartów- przywiozę ci modro kapusta, roladki i takie tam, to ty będziesz jeść a ja zwiedzać

a tak wogóle to w sklepie sobie kupiłam oprócz bułek na śniadanko- nektarynkiiiiiiiiiiiiii

mama jeszcze węgla nakop i odsnież , przeciez ty się zamęczysz, i nie będziesz mieć dla mnie czasu, będę płakać:-D
WISIEŃKA- odsniezone juz i wegile nakopany;-)ja jak sie biore za prace to od razu hurtowo-a poza tym zaraz dni plodne i czeka mnie inna praca ,wiec teraz robie co moge w domu ,zeby potem lezec z nogami do gory ,zeby chlpaki dotarli gdzie trzeba:-D:-D:-D
WIELKIE GRATSY ZDOLNIACHO!!!

no i dobrze że jest lepiej! weekend się przemęczycie i będzie już dobrze!

mamcia - ja się tylko zastanawiam jak Ty nadrobisz dzisiejszy dzień :>
BADYLINKA- co jakis czas zagladam bo ja bez Was nie wyrobie:rofl2:i powoli doczutuje:tak:poodkurzane i 3 okna umyte;-)lece dalej
aaaaaaaaaaaaaa- i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete

MONISAI- t czekamy na efekty;-):-) [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]

buńka to już nektaryny są? A dobre chociaż? :)
eeeeeeee........ to Ty będziesz u mnie z rok siedzieć...... ==" nie lepiej żebyś przyjechała kilka razy i obejrzała se te zamki wiosną, latem, jesienią i zimą? :> kurde to Ty tak dobrze język znasz? :P

hej Kama!

mama
no ciekawe gdzie Ty znajdziesz czas na przyjęcie chłopaków jak Ty masz tyle roboty :P
no i dziękuje za kciuki ^^

Ostatnia edycja:
cześć wpałam się tylko przywitać

znowu mam duzo pracy :-( - środa i czwartek mam nieciekawie

rodzinka już wie i dzidzi - córcia nasza cieszyła się najbardziej - powiedziała nawet ze wszystkie zabawki będą wspólne :tak: kochana moja

spróbuję trochę nadrobić

chciałam tylko dodac ze nie widziałam ani zdjęcia motylka ani KPI córeczki :-(:-(:-(

Witam,

Tylko na chwilkę zajrzałam do Was - Mała śpi,mąż śpi, kot śpi ... tylko ja na posterunku ... ehhhh, kobieca dola ....

Dziękuję Wam za gratulacje i takie piękne słowa o mojej córci. Dla nas jest najpiękniejsza na świecie i tak zostanie na zawsze ;)

Mój mąż był fantastyczny przy porodzie, pomagał cały czas a najważniejsze, że był przy mnie. Trzymał za rękę, przytulał, masował, wycierał i co tam jeszcze było potrzebne. NIe krzyczałam na niego tylko się czasem żaliłam, że boli i nie dam rady. Mówił, że dam radę i dałam. Życzę takiej pomocy każdej z Was ;).

Lecę póki mam chwilkę ;)

reklama
cześć wpałam się tylko przywitać

znowu mam duzo pracy :-( - środa i czwartek mam nieciekawie

rodzinka już wie i dzidzi - córcia nasza cieszyła się najbardziej - powiedziała nawet ze wszystkie zabawki będą wspólne :tak: kochana moja

spróbuję trochę nadrobić

chciałam tylko dodac ze nie widziałam ani zdjęcia motylka ani KPI córeczki :-(:-(:-(

Sorbus ciesze sie ze rodzinka sie cieszy i corcia tez !!!! KPI coreczki zdjecie jest na ktorejs stronie ale juz nie pamietam ktorej:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry