• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

mama
no ciekawe gdzie Ty znajdziesz czas na przyjęcie chłopaków jak Ty masz tyle roboty :P
no i dziękuje za kciuki ^^
BADYLINKA- w przyszlym tygodniu zaczynamy dzialania:tak::-)

ZAPMARTA- wspolczuje nocki i tego ,ze w takim stanie musisz pracować-pamietam jak to u mnie bylo ze spaniem-masakra jak trzeba sie powstrzymywac:sorry:sily zycze-jeszcze jutro i ...weekend:rofl2:i pospisz sbie w dzien-przytulam Cie:happy:
WISIEŃKA- no taka ze mnie pszczolka-wszystkie kna umyte ,teraz biore sie za zmiane pscieli u wszystkich...

a przed chwila dzwonila sasiadka...za 1.5 godziny podjedzie po mnie i jedziemy d szkolki róż-maja piekne szczepione na pniu a ja chcialam 3,4, przed domem mosadzic wzdlóż kostki brukowej do domu-ach ,bedzie pieknie-tylko co na to Tom [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a015.gif

LORELAIN- where are You????????????????????????????????????????????[/FONT] [FONT=&quot]
g015.gif
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

reklama
badyleczku ty mi nie proponuj degustacji, bo jak ja skorzystam, to ci wszystkie te muffinki wciągnę- a większość pewnie nawet zanim je upieczesz. więc ostrożnie przzy mnie

MAGGY- dziekuje za wsparcie-masz racje jutr bedzie ciezko....
ZAPMARTA- sprobuj kupic homeopatyczne kulki-rozpuscic na lyzeczce i daj Karolowi-podobna skuteczne przy zabkowaniu- CHAMOMILLA 30

badyleczku ty mi nie proponuj degustacji, bo jak ja skorzystam, to ci wszystkie te muffinki wciągnę- a większość pewnie nawet zanim je upieczesz. więc ostrożnie przzy mnie

poczekaj poczekaj cholero! Jak poczujesz jak pachnie wszędzie to przylecisz w trymiga z tych Gliwic :>
jestem jeszcze bo mi się musi masło ocieplić ^^

hej hej sergeevena :)

Dobry dobry :-)
Dziś zamęt w pracce-i nie mam czasu by czytać. Tylko tak napiszę jakby ktoś się interesował-ze @ miała być wczoraj-a nie ma nic. :tak: Tylko że m-c temu tez przyszła 3 dni później-nio nic-pozyjemy zobaczymy-choć mała nadzieja jest (że betka była zrobiona za wcześnie też :-) )

mama ty pracusiu chyba chcesz się napracowac na zapas bo mam nadzieję ze jak będziesz nosiła fasolke bedziesz się oszczędzac - bo jak nie to przyjadę i ci wtłukę
;-):-D

badylinka hejka

agatka a jaka miałaś ??

jaewa - no fajnie tez się ciesze :tak:

Aga ale masz cudniasty avatarek - miodzio

Ostatnia edycja:
reklama
buniol - hahahhahahahaha nie wiem czemu mi się ubzdurało że Ty z Gliwic xD
przecież wiem że z takiego samego zadupia jak ja

hej hej agnieszka! Jak cuuuuuudny avatar!!!!!

Agatko - kciuki przyciskam tak że o mało pazurów nie połamie!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
może jednak się udało!!!!!!!!!!!!!

sorbuś - :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry