• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy no zmieniły mi się smaki to może ciebie będzie brało na ostre.:-)
mama u mnie tez pościel trzeba zmienić. Kurcze a jestem taka słaba, ze masakra. Byłam teraz pod domem zanieść faktury kumplowi z pracy i powiem wam , ze ledwo się wczołgałam na to 3 piętro.
Róże uwielbiam, będzie pieknie wyglądało.:tak:
Agatek oby oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
agnieszka witam fajny awatarek

reklama
Sorbuś-nie wiem kochana. :-(Przez telefon podali mi tylko że poniżej 5. Dziś idę odebrać. Mam cichutką nadzieję że było np koło3-choć te powyżej 5 to bobas. Chyba że na początku może być taka niższa a potem rośnie?? Jak to jest na poczatku ciąży?

SORBUS- jak bedzie fasolka to bedzie laba:tak:
WISIEŃKA- jak pieczesz kurczaka w piekarniku to na ile stopni nastawiasz i na jak dlugo-wlasnie bede wstawiala udziec z kurczaka i nie wiem czy pol godzinki starczy w 150 stpniach [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif

wlasnie wstawilam na kawe-odpoczynek sie nalezy-Badylinka ,pprosze 2 mufinki-musze dopnieść poziom cukru[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

Agnieszko-ale śliczny Pszczółek :-)

Co do tych norm-Badylinko-dzięki-też o 5 piszą. Tylko że przy moich cyklach-to byłam 3tyg po @ a ile po owulacji-to czort wie :eek:

heloł kobitki
Ja dzisiaj na chwilę, bo korzystam z kompa mojej mamy, dopóki jej nie ma. Jak zniknę t znaczy że prszyła :-)
mama jak tam remont, skończony. Ja kurczaka robię w 180st i przyjmuje że na każde kilo kuraka godzina pieczenia.
Ja dzisiaj za niańkę robię-ale psią:-D Bo psina rodziców ma po operacji szwy i założony kołnierz, a ta franca i tak sięga do rany. trzeba ją pilnowac żeby sobie krzywdy nie zrobiła.

p.s. piszę na nie swojej klawiaturze to robię mnóstwo błędów- wybaczcie:-D

agnieszka
ja też się dołączam do ochów i achów co do avatarka. Na prawdę superaśne zdjęcie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry