• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
;-)
Ja też się ulatniam,baj!!
miłego dnia!!

Milutkiego :-):-):-)

a co do kuraka i innych mięsiw- ja bardzo często piekę w torebce do pieczenia. Wsypuje przyprawy wkrajam czosnek cebulę i co am chcę. zamykam woreczek do piekarnika- mięsko pyszne, bez tłuszczu, mało zmywania(!) bo się nie przypala blacha. a na 10mminut przed końcem pieczenia otwieram woreczek i się skórka przypieka ładnie, no i chyba krócej się piecze.

Ja w torebkach piekę schabik, genialny sposób na szybkie pieczenie i zero paprania sie w tłuszczu :-D:-D:-D:tak:

bylam w aptece i test ciazowy kupilam za ok. 20zl.. moze byc. chociaz tez wydaje mi sie drogi.. hmm..
to ja Was opuszczam i uciekam do raportow....

Teścik faktycznie drogi :szok: ja zawsze kupuję po 13 zł (zawsze...hmmm...) ;-)
Miłego...yyyy.... "raportowania" :-D:-D;-)

reklama
Badylinko-nie robiłam nowego. Odbieram wyniki z zeszłego czwartku-nie miałam kiedy po nie pojechać-oprócz betki-tokso, cytomegalia, zółtaczka i jakieś inne

Teścik faktycznie drogi :szok: ja zawsze kupuję po 13 zł (zawsze...hmmm...) ;-)

oj wlasnie tani... tutaj nie moge kupic juz tanszego.. ostatnio kupilam za ponad 30zl :(
wiec.. musze oszczedzac i cwiczyc cierpliwosc :D

raportuje raportuje :D i juz padam na twarz... a na polu (dworze) taki straszny upal.... ech.. a tu w pracy trzeba siedziec....

Mnie też zbiera na nerwy, jak pomyślę, że w taką pogodę muszę iść do pracy... I to na popołudnie... Wy chociaż coś porobicie po powrocie, a ja ani kawy i ciacha w ogródku, ani nic innego... :dry:

Witam się bardzo serdecznie:))))
Kurcze wkońcu mam czas!
Ale albo mogę was przeczytać albo popisać - taki nawał zajęć w pracy:((( Wybrałam popisanie:) Mam nadzieję że uda mi się byc na bieżąco:)

Coś nowego od wczoraj bo widzę że naskrobałyście z 70 stron!!

Uffff....skończyłam prackę, o 15 zawieźć papiery staremu do "klepnięcia" :-D i z głowy. Teraz można wstawić obiadek, sprzątnąć, wstawić ciacho do piekarnika, poprasować i kawkę wypić :zawstydzona/y:

Dogoniłam was i zapomniałam co miałam komu napisać.:eek: A ja w pracy dzisiaj tylko godzinke byłam:-). Właścicielka robi przemeblowanie i pozwalniała nas do domu. Potem do fryzjera. Przyznam, ze dziwnie sie czuje w nowej fryzurce. Moze sie przyzwyczaje.:tak: Na działke zdążyłam zajechać, piękna pogoda dziś, troche sie poopalałam. Noi tak jestem tu. Właśnie zrobiłam sobie bigosik, bo mnie straszna ochota naszła.

JESTEM- kupilam 3 róże-2 będą zwisaly a 1 rasnie normalnie w gore-wszystkie sa 1,20 wyskie-kolor różowy bo 2 krzewy krzywuzki przed domem mam różowej;-)bedzie pieknie i mam nadzieje,ze mnie Tom nie pogoni:sorry::sorry:
MAGGY- oczywiście jak juz wkopie to [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] Tom mi fotki wstawi
jak Go ladnie poprosze [FONT=&quot]
c018.gif

kurczaczek sie udal super;-)
[/FONT]

reklama
ja jak nie dostane @ to w sobote sobie test kupie i w poniedziałek zatestuje ale chyba dzisiaj jednak dostane bo już mnie brzucho pobolewa...
oby sie nie pojawiła! &&&
u mnie też jeszcze cisza ale rano mnie brzuch pobolewał tak mocno że już myślałam o @.

Pozdrawiam was
miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry