• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
badylku własnie dlatego jak przyjadę to się mnie łatwo nie pozbędziesz- chyba że w ogródku zakopiesz

nektatyny pychaśne, ale 1,70 za szt a co tam- 2 sobie kupiłam i je źerę teraz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane ja powoli uciekam, zycze Wam milego dzionka. U mnie juz prawie 19.00 wiec ide zajac sie moim przyszlym malzem ;-)

jaewa - spokojnej nocki! :)
buńka - no to faktycznie dość drogie...
a co tam, jak się bedymy dogadywać tak jak tukej to chyba z Tobom szczimia jakoś :>
a jak nie to Cie wyciepia i jakoś se poradzisz :D

a mi się zdrzemnęło, hmm znowu. Ale raczej tak tylko momęcik.
mama jesteś mała pracowitą pszczółeczką
jaewa miłego wieczorku z przyszłym mężem
bunia a u mnie wczoraj takie twarde były po 2 zł, ze nie kupiłam i teraz mi slinka ciecze

kpi, tak to jest już, że my musimy w domku poogarniać a reszta śpi, znam to. Ja nie wyobrażam sobie jak mogłabym teraz rodzić bez męża. Jego obecność była mi bardzo potrzebna.

mama, tyle zajęć ???? masz siłę.

Ja jestem padnięta. Nie spałam od 3 do 5, Karol popłakiwał. Zęby kolejne idą i działo się w nocy. Rano musiałam się ogarniać do pracy i ledwo się tu doczołgałam.
Takie mnie zmęczenie bierze, że szok. A dziś jeszcze angielski i będę w domu po 19...

wisieńka, jak ci dobrze, że możesz się pobyczyć... odpoczywaj za mnie.
nagapalma, gratulacje !!!!

nagapalma- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kpi- super, ze maz byl przy Tobie.. mnie tez sie to marzy, chociaz nie wiem, czy moj w razie W da rade, bo na widok krwi mdleje :D haahahaah zobaczymy :D

ja uciekam do apteki.. chyba kupie test.. tak na wszelki wypadek ( a mialam nie kupowac :D )
u nas staranka faktycznie pelna para... a bedzie co ma byc ;)

mama- no to duzo wytrwalosci zycze.. a jutro duzo sily.. tule cala Wasza rodzinke.. to bedzie pewnie jeden z najtrudniejszych dni w zyciu :(

hej Zapmarta pełen kierat widzę. Leze za ciebie z nogami do góry, staram sie jak mogę przekazać ci wyspane fluidki odpoczynku ###################################### . Odpoczywam na maxa. Dzis juz mniej mnie mdli pewnie organizm do Dupka się przyzwyczaił ale nie mam wcale apetytu.Miesa nie jem w ogóle. Zawsze byłam mięsożerna, z Mackiem jadłam mięso na potęgę. Teraz to raczej jakieś jogurty mnie kręcą.
Może posmaruj mu te biedne dziąsła na noc jakims żelem , bo się nam wykończysz kochana l
maggy witaj, kup , kup, zawsze mieć dobrze jakis pod ręką.

ok drogie panie, ja uciekam do kuchni bo się muffinki same nie zrobią.
kurka, na prawdę nie ma żadnych chętnych na degustacje? :(
będę Was podczytywać pewno więc nie szaleć tutaj! ^^

miłego dopołudnia

reklama
hej Zapmarta pełen kierat widzę. Leze za ciebie z nogami do góry, staram sie jak mogę przekazać ci wyspane fluidki odpoczynku ###################################### . Odpoczywam na maxa. l

Wisienka- z Ciebie do prawdziwa szczesciara dzisiaj :d tez bym tak sobie polezala..... ale jeszcze... jakies 6h w pracy :(

jogurty mowisz Cie kreca? Szczesliwa krecila Sniezka :D ciekawa jestem co bedzie nastepne? no i jak mnie sie uda to mam nadzieje, ze nie bede jadla slodyczy... bo teraz to caly czas za mna chodza :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry