reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL-ja po poronieniu robilam koledy po lekarzesz ginek.i zaden mi nie pasowal-czulam ze tylko badanie-kasa i won bo nastepna czeka az trafilam do mojego dr Macieja-na kase chorych i nie puszcze sie Go do poki bedzie przyjmowal!!!!!!!!!!!!!! mi tez obie ciaze cudownie prowadzil,mialam na skierownie kupe badan robionych,czulam sie dopilnowana i zawsze mialam chocby krotki usg na wizytach ,za kazda ciaza chodzilam do Niego od poczatku co 3 tyg.bralam leki na podtrzymanie a w drugiej ciazy od 20 tyg.leki na wyciszenie skurczy bo grozil przedwczesny porod a donosilam do terminu i chlop jak dab 4100 i 57 cm-ufam mojemu lekerzowi i teraz 9 marca po wizycie i usg jajnika zobaczymy co zaproponuje a swoja droga to przykre,ze my sie tak natrudzimy ze wszystkim,zeby miec dziecko a tylke lasek zachodzi choc nie chce i maja z tego powodu doline:-(wierze,ze i mi i Tobie uda sie byc po3na mamusia:tak::-D

reklama
Hej! Przepraszam, ze sie nie odzywam ale stale coś szukam związanego ze ślubem. Chce się wyrobić póki mam wolne, bo potem do szkoły wracam i nie badzie czasu, także znikam szukać zespołów weselnych :P
salę i kamerzystę wybraliśmy, teraz czas na oprawę muzyczną ;)

mama05 - ale smutnawe wieści u Ciebie :( no ale masz świetnego lekarza, udało sie 2 razy juz dzieki tabletką, więc i teraz musi się udać!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 dasz rade , my wszystkie damy rade i pokażemy światu co babeczki potrafią, ale masz racje wkurzające jest ja sie słyszy że dziecko porzucone albo maluśkie i bite masakra zaraz bym łapy poodcinała albo jak matki nie dbają bo biba sie gdziesz szykuje a przeciez to była wpadka szlak człowieka trafia , ale my jestesmy inne kochane i wogule i my dostaniemy w koncu każda swojego dzidziusia w nagrode :) i tak też będziemy je trakktować :) jak cód

sol ale mi klina wbiłaś z tą spacerówka znajduje takie do 20 kg bez większych problemów ale z tym oparciem to juz jest problem :zawstydzona/y:

mama - hehe - mi mojego trudno namówić na drugie nie mówiąc o trzecim - chyba ze teraz bliźniaki będą :laugh2::laugh2::laugh2: albo wpadkę po 33 zaliczę :laugh2: Też Ci tego życzę ;-)

maryla - jak znajdziesz mi taki wózeczek to kupuję u Ciebie ;-) Tylko żeby nie był koszmarnie drogi bo Karola już powoli z wózka wychodzi a waży 15 kg i espiro już zaczyna się buntować przeciw takiemu traktowaniu a i jak usypia to jej główka poza oparcie wystaje co nie jest ani dla nas ani zapewne dla niej wygodne :tak: SŁOŃCE ale to dla dziecka powyżej wagi 15 kg a nie wózek ma ważyć do 20 kg :tak:

Idę usypiać dziecko bo przecież później będę sajgon miała :eek:

mama, sol, ściskam was mocno. Wyobrażam sobie co przeszłyście w tych starankach. A może teraz właśnie będzie lepiej !
mama, jakie on ci te tabletki przepisał ??

CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka

kurcze to sie nazywa mobilizacja :):) ale cięzko jest naprawde znaleść z tak wysokim oparciem i obawiam sie że jest ono poza jakąś tam normą - więc taki wózek może być drogi (ale jeszcze takiego nie znalazłam ) , najwięcej bo 54,55 mają coneco i popatrz na ich spacerówki, np tą co u góry pokazałam, wiem moze i ma dziwną rączke ale ponoc strasznie wygodną i wózek jest skrętny :):)

mama, sol, ściskam was mocno. Wyobrażam sobie co przeszłyście w tych starankach. A może teraz właśnie będzie lepiej !
mama, jakie on ci te tabletki przepisał ??
narazie mam isc do Niego 9 marca i zobaczy co z ta owulacja,jesli uzna ,ze juz trzeba to przepisze tak jak przy poprzednich ciazach tabl.antykoncepcyjna Cilest.

LOVELY- no widzisz nie ma lekko,a mi dodatkowo 31 lat w lipcu stuknie to dodatkowo z gorki z plodnoscia,ale zakasamy rekawy z mezem i bedziemy dzialac- NIE PODDAMY SIE BEZ WALKI!!!!!!!!!!

reklama
55 jest na styk i mógłby być ale nigdzie nie ma napisane do jakiej wagi. A większość jest do 15 kg wagi dziecka a Karola na 15 kg a chciałabym chociaż do wakacji ją powozić.

Spadam sprzątać ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry