reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem też właśnie jak to jest :-(
Przeczytałam gdzieś na necie, że jak się jest zarejstrowaną jako bezrobotna to podbijają legitkę. A zadzwonię jutro i ewentualnie bym pojechała podbić. Pasuje mi się do G wybrać choć mówiła, że mogę przyjść w czerwcu na cytologię, a ja już mam potrzebę :-(

reklama
A w ogóle to mi się rozchodzi o kwas foliowy. Wszędzie piszą, że trzeba zacząć brać parę miesięcy przed planowaną ciążą, a ja się jakoś boję ot, tak sama z siebie bez konsultacji :zawstydzona/y:

A w ogóle to mi się rozchodzi o kwas foliowy. Wszędzie piszą, że trzeba zacząć brać parę miesięcy przed planowaną ciążą, a ja się jakoś boję ot, tak sama z siebie bez konsultacji :zawstydzona/y:

Tak kwas foliowy powinno zacząć brać się kilka miesięcy przed planowaną ciążą a najlepiej to skonsultować się ze specjalistą wtedy wytłumaczy co i jak...

Dziewczyny mam małą prośbę czy możecie wejść na stronkę mojego foto bloga i powiedzieć czy podoba się wam wygląd bloga a chodzi mi o kolory?Adres znajdziecie pod moim suwaczkami:)

Aj, no właśnie. Ja jednak wolałabym ten temat przedyskutować z moją ginekolog ;-) Ja to zawsze lubię mieć pewność do czegokolwiek. Jutro zadzwonię yhy do tego UP i może przejadę w któryś piękny dzień z moją równie piękną legitką, żeby podbić i żeby zapisać się na wizytę do ginekolog. ;-)

A blog pikny. Podobają mi się blogi na czarnym tle :tak:

Kochane jak jutro idę do gina. Dzis przygotuje sie i moje podwozie:P
Niedawno wrocilam z pracy, teraz odpoczywam. Dzis jakies cisnienie jest do d...., wiec jestem bardzo spiaca. Oki lece robic salatke owocowa na deser:)

mama05 Ja bralam Cilest przez 6 lat i nigdy nie mialam zadnych skutkow ubocznych, wiec moze pomoga.

reklama
Witam....

Mogę i ja przyłączyć do Was?
Pozdrawiam

Pysia888 UP podbija legitymację jak jesteś zarejestrowana jako bezrobotna;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry