reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tak tzn.najpierw ustaliliśmy z mężem że zaczniemy w wakacje ale nie dawno podjęliśmy ostateczną decyzję że zaczniemy po wakacjach aby mogła na wiosnę urodzić.Mamy już jednego synka i teraz czas jest na rodzeństwo no nie ;-)

Ach, no tak. Wybacz ale faktycznie pisałaś o tym wczesniej. Po prostu jeśli chodzi o mnie to nie te lata :-D i skleroza zaczyna mi doskwierać :rofl2:

Pysia ale gnoje w tej pracy , świnie jedne wrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

ewcia3004 : witaj na naszym forum, i no niewiem co powiedzieć , szok :szok: masakra:zawstydzona/y::-( współczuje, naszczęście niedługo będziesz miała nową kruszynke pod swoim serduszkiem;-)

Ja w ogóle to chyba się starzeję :-D Ostatnio mam nagłe zaniki pamięci. Nie pamiętam, że coś się stało przed chwilą czy całkiem niedawno :rofl2:

:sorry:

Pysia ale gnoje w tej pracy , świnie jedne wrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

ewcia3004 : witaj na naszym forum, i no niewiem co powiedzieć , szok :szok: masakra:zawstydzona/y::-( współczuje, naszczęście niedługo będziesz miała nową kruszynke pod swoim serduszkiem;-)

Dokładnie. Najgorsze jest to, że nie potrafią docenić starszego pracownika (stażem pracy, nie wiekiem :-D) tylko przyjmują w pierwszej kolejności tych b.młodych :angry:
Wrrrrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia888, Agnieszka.kk bólu nie da się opisać po stracie Dziecka, on jest zawsze taki sam, tylko, że z czasem do tego bólu już jesteśmy przyzwyczajeni....:-(:-(
Mada23 przykro mi z powodu Twojego Maleństwa
[*]
Co do nas, my nigdy nie zapomnimy o przeszłości... Nasz Maciuś na zawsze będzie w naszych sercach...

Maryla86 tak będziemy mieć drugie, ale jak wcześniej napisałam o Synku nigdy nie zapomnimy....

No to faktycznie, wakacje będą gorące:-D
Co do mnie mam 22 lata:sorry:

reklama
A jak zadzwonią po mnie to im powiem, że rezygnuję :-D
Że czekałam na telefon do marca, a później to już odpada :rofl2:
hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć