reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochane jak jutro idę do gina. Dzis przygotuje sie i moje podwozie:P
Niedawno wrocilam z pracy, teraz odpoczywam. Dzis jakies cisnienie jest do d...., wiec jestem bardzo spiaca. Oki lece robic salatke owocowa na deser:)
Daj znać jak będziesz po wizycie i ginekologa a o ciśnieniu to już nie wspomnę...szkoda gadać :-(

Witam....

Mogę i ja przyłączyć do Was?
Pozdrawiam
Witam:)
Pewnie że możesz:)
Tradycyjnie jak nowa osóbka do nas zawita to opisuje kilka słów o sobie aby lepiej nam się ze sobą pisało to i może Ty też coś napiszesz?

Aj, aj
Ja też mam doła i też z powodu pracy :wściekła/y:
Pracuję sezonowo 10 miesięcy i 2 miesiące mam wolnego, więc jeśli pracowałam od lutego do końca listopada to przyjmowali mnie od lutego znów po 2 miesiącach przerwy, a teraz weszła ustawa, że muszę mieć 3 miesiące przerwy.... Ok, pomyślałam... poczekam do marca, a tu co się okazało? Że jest już lista na marzec a mnie na niej nie ma i innych starych pracowników też :wściekła/y: Przyjęli nowe osoby, które raptem 3 miesiące pracowało. Normalnie i jak tu się nie wściec? :wściekła/y:

...ahhh szkoda gadać :crazy:

ewcia3004, to ja może bym się wybrała faktycznie do tego urzędy podbić tą legitkę i potrzebna mi wizyta u ginekologa "na gwałt"

:zawstydzona/y:

A zanim mnie przyjmą znów do pracy to się chyba wścieknę i zwariuję podczas tego siedzenia w domu
A u mnie ok. Mi nawet się chciało wsiąść na rower i pojechać do sis na kawę. Jakaś dziś taka jestem do życia w przeciwieństwie do Was :)

pysia nie wiem czy podbijają legitke, ale jak nie pobijają to powinni wystawić jakieś zaswiadczenie ze jesteś zarejestrowana i wtedy też nie powinnaś mieć żadnych problemów

Witam:)
Pewnie że możesz:)
Tradycyjnie jak nowa osóbka do nas zawita to opisuje kilka słów o sobie aby lepiej nam się ze sobą pisało to i może Ty też coś napiszesz?

dziękuję:-)

Mogę napisać... A więc jestem z Dolnego Śląska
O drugie Maleństwo będziemy się starać w lipcu, a to dlatego, że przed ślubem nie chcę, gdyż bała bym się, że przy tańczeniu, nie daj Bóg coś by się stało...
Pierwszego Synka- Maciusia urodziłam poprzez cc 7-go października w 25tc niestety przez zaniedbanie w szpitalu, którym leżałam, Synek zmarł w trakcie porodu:-(:-( w tej chwili sprawa jest w prokuraturze

maryla86, może pojadę w tym tygodniu i się wszystko okaże co i jak ... :-) nigdy nie byłam zarejstrowana jako bezrobotna, a nie miałam konieczności chodzenia do ginekolog w trakcie przerwy od pracy, więc i legitki nie podbijałam, bo i też nie byłoby gdzie, a teraz.... ten UP...

agnieszka.kk
, ostatnio to w ogóle jestem jakaś chętna do jazdy rowerkiem. Co prawda sis mieszka niedaleko, bo 1km ode mnie, a może i troszkę wiecej ale to muszę jechać przez bielutką drogę, a i tirów pełno i ruch okropny... jakoś daję radę :rofl2: wolę to od siedzenia całymi dniami w domu

ewcia3004, cholernie mi przykro z powodu Aniołeczka :-( To musi być okropny ból. Współczuję i tulę :*

dziękuję:-)

Mogę napisać... A więc jestem z Dolnego Śląska
O drugie Maleństwo będziemy się starać w lipcu, a to dlatego, że przed ślubem nie chcę, gdyż bała bym się, że przy tańczeniu, nie daj Bóg coś by się stało...
Pierwszego Synka- Maciusia urodziłam poprzez cc 7-go października w 25tc niestety przez zaniedbanie w szpitalu, którym leżałam, Synek zmarł w trakcie porodu:-(:-( w tej chwili sprawa jest w prokuraturze

Ewcia tak mi przykro :-( pewnie bardzo boli utrata dziecka,głębokie wyrazy współczucia kochana.
Cieszę się jednak że postanawiacie dalej starać się o dziecko,na pewno Bóg wam wynagrodzi :tak:
...i dobrze że skierowałaś sprawę do prokuratury,niech ....... udupią :angry:

A możemy wiedzieć ile masz latek?

ewcia3004 tak mi przykro że takie nie szczęście cie spotkało :( nie martw sie kochana bedzie dobrze :) wiesz niestety rozumiem cie bardzo dobrze bo tez nie dawno stracilam dzidziusia w 10 tyg ciazy okazalo sie mojemu aniolkowi przestalo bic serduszko :( ale razem z mezem staramy sie myslec juz przyszloscia a zapomiec o tym co było :) i zaczynamy stranko w okresie wakacyjnym czerwiec lipiec :) trzeba miec nadzieje ze bedzie juz tylko dobrze i ze w roczku 2011 bedziemy szczesliwymi mamciami :) pozdrawiam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry