Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cos wymyslimy i tez pocieszam sie,ze jak juz 2 razy sie udalo to licze,ze i tym tazem sie powiedzie;-)
gratuluje pierwszych kroczkow Karolka
Domis zaczal chodzic na dobre jak mial rok i 4 dni,wiec podobnie jak Karol-pamietam ta radosc i lzy w oczach-niby takie naturalne a tak wzrusza jak sie widzi takiego czlowieczka w pionie.
kolejny etap rozwoju macie "zaliczony"
:-)
zawsze to sie troche posmiejesz a smiech to zdrowie;-)tak mowia
Domino juz sie obudzil-cos malo dzis spal bo tylko 1.5godz no nic widac tyle Mu wystarczy za godzine jedziemy po Zuze. nie wiem co Dominikowi zaszkodzilo,ale o 2 w nocy troche zwymiotowal a o 7 to juz mocno zwymiotowal i Tom z mopem lecial. teraz od rana nie zjedl nic,zupelnie nic i malo pije.dobrze,ze pospal spokojnie.
powodzenia

SOL-ja po poronieniu robilam koledy po lekarzesz ginek.i zaden mi nie pasowal-czulam ze tylko badanie-kasa i won bo nastepna czeka az trafilam do mojego dr Macieja-na kase chorych i nie puszcze sie Go do poki bedzie przyjmowal!!!!!!!!!!!!!! mi tez obie ciaze cudownie prowadzil,mialam na skierownie kupe badan robionych,czulam sie dopilnowana i zawsze mialam chocby krotki usg na wizytach ,za kazda ciaza chodzilam do Niego od poczatku co 3 tyg.bralam leki na podtrzymanie a w drugiej ciazy od 20 tyg.leki na wyciszenie skurczy bo grozil przedwczesny porod a donosilam do terminu i chlop jak dab 4100 i 57 cm-ufam mojemu lekerzowi i teraz 9 marca po wizycie i usg jajnika zobaczymy co zaproponuje a swoja droga to przykre,ze my sie tak natrudzimy ze wszystkim,zeby miec dziecko a tylke lasek zachodzi choc nie chce i maja z tego powodu doline:-(wierze,ze i mi i Tobie uda sie byc po3na mamusia![]()
Wkurzyłam się i postanowiłam zmienić na doktor, którą poleciła mi siostra. Zbierałam się i zebrać się nie mogłam, by się zapisać do niej na kasę chorych i faktycznie. Niebo a ziemia. Była nadzwyczaj zaskoczona, że ani razu cytologii nie miałam robionej. Do tego co każda wizyta badanie i to takie porządne, mikroskop i wszystko podane jak na dłoni. Wszystko mi mówi jakie zmiany, badała mi wszystko w środku i jest OK. I Będę chodzić do niej dopóki się bedzie dało. Nawet jak się wyprowadzę i bedę musiała do niej dojeżdżac 40km, a nie jak teraz 20km to i tak nie zrezygnuję z niej 
A orientuje się może któraś z Was czy urząd pracy może mi podbić legitkę ubezpieczeniową, bo aktualnie mam przerwę w pracy, a chciałabym iść do mojej ginekolog, a ona właśnie na kasę chorych przyjmuje. Nie chcę do nikogo innego, bo ona to jest naprawdę super babeczka :-)