reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No mi też się nie chce ale jak mus to mus,cieszę się bo do ludzi chociaż wyjdę ;-)
No nic kochane Ja na razie uciekam,lecę do sklepu po coś słodkiego i owoce na jutro do pracy.Zajrzę do was jeszcze później :)

No tak. W sumie to nie masz innego wyjścia, a czego się nie zrobi, by tylko wyjść z domu do pracy. zawsze to jakaś inna rzeczywistość no i kontakt z ludźmi

:-)
Ok, to leć
papa

reklama
AGNIESZKA-kolory sa jak najbardziej si:tak:;-) lec po te slodkosci bo Ty chudziutka to mozesz:-Dchoc ja dzis 6 krowek zjadlam:-(oj nie ladnie:no:

AGNIESZKA-kolory sa jak najbardziej si:tak:;-) lec po te slodkosci bo Ty chudziutka to mozesz:-Dchoc ja dzis 6 krowek zjadlam:-(oj nie ladnie:no:

Dziękuję:)

6 krówek?to co to jest..nic :tak:
Ja przed chwilą zjadłam całe opakowanie raczków,no kilka podebrał mi synek :tak:

No nic lecę,wpadnę za dobrą godzinkę jak wrócę ze sklepu i się pomyjemy z młodym:)

czesc dziewczyny :) witam nowe staraczki!!!!
ewcia - wspolczuje bardzo straty... mam nadzieje, ze juz wkrotce zostaniesz mama, tak jak my wszystkie zreszta :)
ja wciaz zabiegana...skoro postanowilam konczyc te studia, no to spedzam czas na szukaniu bibliografii, pisaniu do profesorow itp... przez nablizsze 4 m-ce bede miala DUUUUUZZZOOO pracy... i ogromne wydatki na nianie :(
mam tylko nadzieje ze sie uda i ze sie obronie pod koniec czerwca. i odbije sobie w wakacje, bede miec wiecej czasu dla malego... a jak nie w wakacje to we wrzesniu, ale zeby juz bylo z glowy...bez kolejnego roku tylko na korygowanie pracy... moze jakos sie uda to wszystko sklecic ...
a ja sie zmotywowalam i robie sloiczki dla mojego sloneczka. bedzie mial zdrowe zarelko bio gotowane na parze :)
ps. wciaz nie mamy odpowiedzi co do londynu wiec chyba nie wyjdzie...

dziękuję i co sądzisz o kolorach?

super twoj blod agnieszka! bardzo mi sie podoba!!! wklejaj jak najszybciej wiecej fotek!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moj maz wlasnie w pomiszczeniu polke zawiesza-zaraz bedzie wiercil-jestem zadowolona bo to bedzie juz 3 polka.wolno idzie bo maluje je lakiero-bejca a 1 str.musi schnac 12 godz :sorry: ale zaraz bede miala 3 polke-superasno!!!!!

A ja dziś zjadłam opakowanie żelków :-D
Lubię czasem coś słodkiego, lecz nie za często, bo wszystko mi idzie w tyłek i uda :-(

JOSEPHINE- witam Cie kochana,zabiegana jestes,ale dobrze,ze dla nas znajdujesz czas:tak: a Zuzia od kilku dni chodzi i mowi,ze jak bedzie miala 2 brata to bedzie mial na imie Ryszard-Rysiu(ma takiego kolege w przedszkolu:tak:)a dla siostry ma wiecej imion-Hania,MarysieAsia... a ja jeszcze w ciazy nie jestem a tu juz imiona wybierane:tak::-D

a moj maz wlasnie w pomiszczeniu polke zawiesza-zaraz bedzie wiercil-jestem zadowolona bo to bedzie juz 3 polka.wolno idzie bo maluje je lakiero-bejca a 1 str.musi schnac 12 godz :sorry: ale zaraz bede miala 3 polke-superasno!!!!!

Fajnie, fajnie. Wiem jak to cieszy mieć cokolwiek nowego na swoim :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry