• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- przeszłam także przez to, a uwierz, że nawet nie wiedziałam co mam Jej odpisać:-(:-(
Ja tak samo płaczę...

Maggy- to już nie będzie Dzwoneczek...:-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
BUNIA- nie wiem-mam to od niedawna i mam bordowe brodawki,ale piersi mnie nie bola -mnie nie bolaly i nie rosly w zadnej ciazy.

mi się nic w brodawkach nie zmieniło- jakie były, takie są. tylko to dziwne. może jednak już to kiedyś miałam, tylko nie zauważyłam. zobaczymy czy zejdzie. a piersi mnie bolą- oczywisty znak zbliżającej się @. nic nie odbiega od normy, żeby mieć chociaż nadzieję.

no a u ciebie takie zmiany że na pewno się udało.

Maggy- to już nie będzie Dzwoneczek...:-(:-(

wiesz, ktos tu kiedys na forum pisal, ze nawet jak tracimy kruszynke, to ona wraca do nas w innym momencie...
moze cos w tym jest? nie wiem...
no mnie tez lzy plyna... :(

uciekam do domu, bede na forum po 18-tej .....

EWCIA- ja tez sie dlugo zastanawialam bo mialam oczy we lzach i nie moglam pisac...napisalam Jej:

kochana nasza!!tak bardzo Was tulimy,cierpimy z Wami ...a Dzwoneczek bedzie na zawsze w srecu.odpoczywaj i dochodz do zdrowka.placz ile potrzebujesz-jestes w żalobie...masz nasze wsparcie.

nic wiecej nie moglam napisac...

Hej Laseczki
Juz jestem w domu, ale nie nadrobie bo strasznie sie rozpisalyscie:szok:
Doczytalam tylko o Wisience... Dziewczyny ktore macie z Nia kontakt bardzo prosze ode mnie tez Ja usciskac:tak:
Zadne slowa teraz nie ukoja Jej bolu i niestety nigdy o tym nie zapomni, teraz tylko zeby szybko zlecial Jej czas do nastepnych staranek i zeby sie nie zalamala...

pralinka-hej pisze szybko bo wlasnie wylaczyli prad i zaraz mi laptop siadzie!!!

BUNIA- doszly kolczyki - CUUUUUUUUUUUUUUUDOWNE I JAK DUZO!!!Dziekuje kochana

to ja uciekam. wpadnę znowu jutro do południa. po południu jedziemy znowu do przyjaciół- G im samochód naprawia, to znowu jakoś milej się czas spędzi.

buziaki

mama fajnie że doszły. i cieszę się, że się podobają

no jest prad-komp.sie nie wylaczyl;-)
PRALINKA- jak tam dzien minal???

BUNIA- zamowilam 3 pary a dostalam chyba z 10!!! te zolte juz mam zalozone:tak:super;-):-D

reklama
Nie chce krakać ale ktoś tu zaciążony chyba jest ...
Bo te kropki to mi na gruczoły wyglądają...te co się w ciąży powiększają ...

cytat nim popłynie rzeka mleka
Wygląd piersi zmienia się już na początku ciąży. Obwódka wokół brodawki robi się większa i ciemniejsza, pojawiają się też na niej gruczoły łojotokowe, które w naturalny sposób „impregnują” brodawki. Piersi stają się bardziej wrażliwe na dotyk (w ekstremalnych przypadkach bolą nawet z powodu ucisku, jaki sprawia biustonosz), a przez skórę widoczna jest siateczka naczyń krwionośnych. U niektórych kobiet zmienia się też wielkość piersi – rosną nawet o 2–3 rozmiary.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry