• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka tule Cie mocno...
Niestety ie da sie na luzie..
Nie powiem Ci tez ze zapomnisz bo niestety tak nie bedzie, ale z czasem bedzie lzej, dodatkowo mam nadzieje ze bedzie troszke lepiej jesli znowu uda sie zajsc w ciaze, szczesliwe zajsc i donosic zdrowgo bejbika...
Bedzie dobrz, musi byc...

Marcepanek skoro jestes tak swierzo po stracie to Twoj organizm tez szalal i nie masz ksiazkowych cykli... Moe byc tak jak mowisz.

Ostatnia edycja:
reklama
KRAKOWIANKA- trzymaj sie dzielnie-ja stracilam malenstwo 6 lat temu a przez przezycia z Wisieńka czuje jakby to bylo m-ąc temu:-(

MARCEPANEK- mi bete spadla na 3 dzien po stracie,ale czasem utrzymuje sie dluzej ,ale skoro robilas test i byl negatywny a teraz pozytywny to powtorz za kilka dni i lec do gnek skoro tak kazal:tak:

moj mi przepisal luteine dowcipnie -mam brac od momentu jak test wyjdzie pozytywny:tak:i po 2 tyg od tesu do Niego-dzis juz sie umowilam i mam wizyte 27 lipca w swoje urodziny jak test bedzie negatywny to odwolam

mama więc nie odwołasz bo coś czuje ,że...ale na razie ciiiiiszaaa :-D
malapralinka może faktycznie się poprzestawiało.
Zrobię test tak za trzy dni dla pewności wtedy kreska powinna być już bardzo widoczna.
Choć po wyschnięciu teraz jest dość mocno widoczna.

MARCEPANEK,PRALINKA- no mam nadzieje,ze tak bedzie i wiecie co-mimo ze spalam do 16.00 znowu czuje zmeczenie i zaraz poloze Zuze i sama tez ide spac a Tomi polozy Dominika bo jak spal tyle w dzien(obudzilam Go przed 17) to posiedzi do 21 a ja juz padam-to pewnie przez ta pogode-u mnie pochmurno i pol dnia padalo i glowa mnie boli:sorry2:

juz jestem :) oto moje 2 kreseczki.. nie wiem czy cokolwiek tutaj bedzie widac, bo fotka mala

ale chyba widac :)

Załączniki

• moto_0120.jpg
    moto_0120.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 54
Mama te spanie to u mnie byl najwiekszy objaw i dreszcze zimna...
Kochana ja juz bym chciala miec potwierdzenie czarno na bialym ze Wam sie udalo:tak:
Ja mam na 28 dni moj cykl ciazowy i teraz wszystkie objawy patrze kiedy mialam... Bede miala porownanie;-)

reklama
Kochane 2 krechy jak nic:tak:
Marcepanek dostalam od Mamy tesciora... Czy pozwolisz ze go tutaj wstawie cy nie chcesz??

Maggy jak nie widac jak widac:-D
GRATULUJE raz jeszcze

Edit
Przepraszam za dwa posty

I jeszcze jedno , ten tescior w smsie maly, wiec na komputer go dalam i lepiej wtedy widac:tak:
Ja moj pierwszy mialam jeszcze mniej wyrazny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry