• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki mama ,pralinka.
Jeśli widać tą kreseczkę na teście o czułości 10mlU/ml to zastanawiam się ile to dni już jest?
I licząc przypuszczalnie zapłodnienie 20.06.2010r ...hmmm
Ale to zakręcone bo przeczę wszelkim naukowym tezom :-D

Zmieniony oby na 9miesięcy mi służył :-)
mama mi się wydaję ,że test o czułości 10mlU/ml możesz wykonać 11dni po owu będzie chyba już pewny wynik.

Ostatnia edycja:
Dzięki mama ,pralinka.
Jeśli widać tą kreseczkę na teście o czułości 10mlU/ml to zastanawiam się ile to dni już jest?
I licząc przypuszczalnie zapłodnienie 20.06.2010r ...hmmm
Ale to zakręcone bo przeczę wszelkim naukowym tezom :-D
Tezy są po to, by je łamać! :-) Moje gratulacje, kochana! Strasznie się cieszę i mam nadzieję, ze teraz będziemy po kolei dołączać do naszych już zafasolkowanych! :tak:
Mamusia - alez nie ma za co! ;-) Testuj w sobotę, bo ja jajo zniosę! :-D Będę przed lotem do Wrocka na BB, to zobaczę, co wyszło (choć w sumie to wiem... ;-))!

Jeju, ja wstawiłam suwaczek z następnym testowankiem - za miesiąc!!! :szok: Jak ja tyle wytrzymam... :nerd:

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK- nie stresuj sie -ginek sobie z tym poradzi-zmierzy maluszka i bedzie wiadomo jak i co-Ty noś Go pod sercem i dbaj :tak: a jaki test robilas -Tomi mi dzis kupil bobo-test strumieniowy o czulosci 10

PRALINKA- dokladnie-niech dziewczyny zmieniaja suwaczki:tak::-D

MARY-BETH- a jak Twoje bóle @??

mama robiłam ten Acon płytkowy ,ale bobo też jest dobry i jak ma też 10mlU/ml to naprawdę powinien wyjść pozytywny skoro jak pierwszego dnia robimy o czułości 25mlU/ml i wychodzi to dlaczego o czułości 10mlU/ml ma nie wyjść.
mary-beth jestem po prostu paranormalna :-D

MARCEPANEK- u mnie jutro bedzie 10 dni po owulce,ale poczekam do soboty Tom placil za ten bobo 18,30 zl wiec sporo nie ma jeszcze dziecka a juz wydatki:-D:-Dbo oprocz bobo mam jeszcze 2 z czulością 25 to tak zeby zrobic pozniej gdyby w sobote nie wyszedl..
piekny suwaczek.

MARY-BETH- ja tez estem juz bliska zniesienia jajka:-D:-D:-D:-Dale nie ma bata ,trzeba czekac-jaki by nie byl wynik dam znac rano w sobote -zanim wylecisz bedziesz wiedziala a ja trzymam juz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasza "prace" nad maluszkiem w Polsce:tak::-):-)

MARY-BETH- a jak Twoje bóle @??
Bóle jak to bóle... :wściekła/y: Ale dziś się cieszę z nowych ciężaróweczek, więc jest lepiej! :-)

A w ogóle jutro mam rozmowę ws. pracy! To też pół etatu i tez zastępstwo, ale jedno pół i drugie pół to jeden cały etat! Rzecz jasna strach mnie jutro zeżre, ale pójdę i zrobię swoje... :szok: Postaram się...

Rozmowa o 16 - a M. nic nie mówiłam - powiem, jak dostanę pracę. ;-)

Dziękuję Ci, Mama, za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całego serca!

reklama
ja sobie kupilam 2 testy...jeden zrobiłam po pracy - przez chwile nawet mi się wydawało że coś widzę ale ostatecznie 1 krecha... a jutro z rańca zrobię drugi... bo @ ciagle nie ma ... już chyba z 5 razy przeczytałam całą instrukcję testów czy na pewno wszystko dobrze robię :-)

oczywiście część fluidków od maggy przyjmuję :-D

Mary-B trzymam kciuki za jutro!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry