• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OK, ja lecę dziewczynki! Muszę się skupić teraz troszkę na przygotowaniu sie do tej rozmowy... :szok:
Futrzakowa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy test!
I dla Was wszystkich: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Krakowianko, słońce, strasznie mi przykro i mocno Cię tule!... Nie poddawaj się. Uda się, zobaczysz... Bardzo Cię ściskam i życzę Ci z całego serca sił.

Buziaki, papa!

reklama
MAMA zleciał nawet nie wiem kiedy - na sprzątaniu mojej Biedroneczki:-D:-D mieszkania, jutro jadę na lotnisko po brata i od jutra będę miała ciekawie w domu:cool2::cool2: Mam nadzieję że pogoda dopisze i będę mogła wygnać towarzystwo na fiordy i niech się taplają w wodzie:-)
NIKA- no to bedziesz miala towarzystwo brata-super-i pogody zycze:tak:a Wy juz zaczeliscie ????masz juz testy pokupowane tak jak my:-D??
...a ja się nadal nie mogę pozbierać. Smutek w złość mi przechodzi. :/
KRAKOWIANKA- Twoje uczucia sa calkiem zrozumiale...tez tak to przechodzilam-tule Cie kobietko!!

MARY-BETH -cwicz kochana!!cwicz przed rozmowa

SOL wydaje mi się że powinno być wykonane w 12tc bo tam są jakieś normy i 14 tc może być za późno. Ale dla pewności zadzwoń do ginka i zapytaj

NAGAPALMA witaj:-)

Mam pytanie to badanie przyzierności to musi być w 12 tygodniu robione czy może być w 14 zrobione na przykład?
SOL- ja wiem ,ze przezierność karkowa robi sie do 12 t.c.

NAGAPALMA- witaj kobietko-co u Ciebie???

MARY-BETH- lec kochana i przygotuj sie dobrze!

MAMA testy sobie czekają i znając mnie to sobie poczekają bo ja raczej nie bardzo chętna to szybkiego testowania;-)

Idę położyć Pati spać i povczytać bajki, jak M nie zwinie kompa to wrócę szybko a jak zwinie to dopiero jak się zacznie mecz:sorry2:

reklama
pl_ten_pierwszy_raz.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry