• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
meggy - dostaniesz ładną karteczkę od lekarza z całą listą badań które i jakie w jakim tygodniu ciąży :-D Więc spokojnie :tak: Teraz mają taki obowiązek dawać takie katreluszki :-p Choć muszę przyznać że przydatne to to jest :-p
hmm.. wlasnie jak bede w PL to sie dopytam od razu.. nie wiem, czy tutaj tez maja taki obowiazek, chociaz ta moja ginka wyglada na rozsadna... ale lepiej sprawdzic no i dzieki dziewczyny za takie info :)

reklama
ja tez uciekam.. prawie caly dzien przed kompem to troche za dlugo

spokojnej nocy.. i Wisience naszej tez.. oby Jej sie udalo zasnac i choc troche odpoczac...

sciskam Was mocno i zycze slodkich snow no i oczywiscie udanych staranek !!! :)

Nie chce krakać ale ktoś tu zaciążony chyba jest ...
Bo te kropki to mi na gruczoły wyglądają...te co się w ciąży powiększają ...

cytat nim popłynie rzeka mleka
Wygląd piersi zmienia się już na początku ciąży. Obwódka wokół brodawki robi się większa i ciemniejsza, pojawiają się też na niej gruczoły łojotokowe, które w naturalny sposób „impregnują” brodawki. Piersi stają się bardziej wrażliwe na dotyk (w ekstremalnych przypadkach bolą nawet z powodu ucisku, jaki sprawia biustonosz), a przez skórę widoczna jest siateczka naczyń krwionośnych. U niektórych kobiet zmienia się też wielkość piersi – rosną nawet o 2–3 rozmiary.

tak szczerze to już mi się odwiększyły- w sensie zaniknęły i tyle ich było. a u mnie ciąży nie ma- wszystkie objawy standardowe jak zwykle na tydzień przed @

BUNIA- Dominik patrzy na mnie i mowi- MAMO JAKIE MASZ PIEKNE KOLCZYKI TO OD CIOCI?? prawdziwy facet-zauwazyl i pochwalil:))

no patrz- jakego masz fajnego synusia. bardzo się cieszę, że się podobają no i że cię zaskoczyłam czymś- już pisałam że ja nie będę wysyłać 2-3 par bo to się nie opłaca pozatym ja lubię się dzielić

czesc dziewczyny!
melduje sie po przerwie :-)co słychować? jak minął dzionek?

u mnie się ochłodziło i było czym dychac wkoncu, i popadało. w pracy jako tako, wakacje, dzieciakow nie ma, dzwonki nie dzwonią tylko cały czas ta rekrutacja.

hej wszystkim,

mlodam jak się czujesz ciężaróweczko ???

gratuluję mocno zafasolkowanym,

krakowianka, doczytałam, b. mi przykro. Wierzę, że będziesz miała jeszcze maleństwo.

bunia, nie rób nam tego i nie pisz o objawach @, odpędzaj cholerstwo !!!!!

sol, ja mam przezierność w 13 t 4 dniu, ponieważ okres urlopowy i tylko tak mi się udało.
Na skierowaniu miałam zalecenie aby wykonać do 13 t 6 dnia

Pati już śpi:-)

BUNIA słonko witaj:-) Odpędzaj @ ile wlezie;-)
MLODAM hej :-)jak się czujesz?
ZAPMARTA hejka:-) Mam nadzieję że lepiej się czujesz i nic Ci nie dolega oprocz dolegliwości ciążowych

ja chyba też zmykam spać. mam szansę zasnąć bez chrapania mojego mżonka w/w siedzi w garażu i grzebie w autku. prędko pewnie nie skończy, a ja bym skoczyła pod prysznic i ryknęła mu dobranoc i srrrrruuuuu do wyrka.
bo jestem tak wykończona tym chrapaniem, że chwilami w nocy mam takie napady agresji że adrenalina skacze jak szalona. i dlatego chodzę niewyspana, wkurzona i zmęczona. tacy chrapiący ludzie nie zdają sobie nawet sprawy z tego, że ich partnerzy dostają szału jak idą spać.

no to zapytam jeszcze raz- znacie jakieś sposoby na pozbycie się chrapania? (oczywiście poza wywaleniem mżonka z łoża) i wszywania piłek w tyły piżamy, żeby leżał na boku- na to to on się nie zgodził. a mógłby się kurna poświęcić- on i tak zasypia w 20 sekund. u mnie jest z tym problem, a jeszcze te charkanie to już spazmów idzie dostać.
jak coś rozwalę to myślicie, że będzie to okoliczność łagodząca? bo ja kiedyś nie wytrzymam i coś rozłupię, żeby się wyładować (np. w piwnicy są stare naczynia ciotki)

hejka mlodam jak się czujesz?

zapmarta, nika heloł. ja @ w żaden sposób nie odgonię. cholera jedna jak ma przyjść to i tak przyjdzie. takie uroki tej zołzy wstrętnej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry