• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krakowianka, wiem i nie rezygnuj. Ja bardzo kibicuję każdej z was.

bunia, nie znam żadnych sposobów poza jednym. Życzę ci maleństwa i po roku nocnych pobudek, nawet chrapanie nie przeszkodzi ci zasnąć. Będziesz padała jak mucha.

Nika, hejka, kiedy testujesz ? ty z mamą szłaś równo i co się nie ujawniasz ???????????????????????

a ja ciążowych dolegliwości nie mam, no poza humorami oczywiście. Katar przechodzi, został kaszel. Biorę Drosetux i pomaga.
W piątek już urlopik a w sobotę nad morze się wybieramy. Już nie mogę się doczekać wcinania smacznych rybek...

reklama
Hej Marta, Nika, Bunia, Krakowianka!

czuje sie dobrze, dzis nie spałam HURAA ;-) dzis na potęgę przeszkadzały mi perfumy i jakieś tam zapachy w pracy, aż wychodzić z pokoju musiałam... nie wiem czy sie cieszyc, ale wtedy nie mialam takiego czegos, także mam nadzieje...
zrobiłam w niedziele bete wyszła 15570 :zawstydzona/y: więc...

Marta ale CI dobrze z tym morzem :-) ja jak w niedziele jechalam do Wrocka to ze Swinoujscia wracała matka z synem i dziadkowie... po prostu czarni byli tak sie opalili, w szoku byłam, myślalam, ze to jacys obcokrajowcy ;-)

Ostatnia edycja:
no nic- już uciekam. muszę wykorzystać chwilę samotności, bo jak tak dalej pójdzie to dojdzie do jakiegoś zamachu (w sensie, że ja coś komuś, albo czemuś, albo czymś zrobię).

buziolki i do jutra

BUNIA kochana mam to samo z moim M:baffled: Jak chrapnie to człowiek może ze skóry wyskoczyć a jak go obudzę to się kłóci że ON NIE CHRAPIE i czego ja od niego chce:sorry2:
Wykorzystaj moment i dobrej nocki;-)

MLODAM piękna betka:-)

ZAPMARTA no ja prawie równo z MAMĄ;-) Mam dłuższe cykle:cool2: A testować wypadoloby w środę za tydzień:-) Ale zobaczymy jak będzie

Ostatnia edycja:
bunia papatki, slodkich senków.

Marta no wysoka i ciesze sie po cichu, ze to dobry objaw jesli cos tam pozniej u mnie sie dzialo, byłam 1 u gina i nic nie widziała, wiec gdyby cos nie tak to przecie by beta nie wzrosła a tak?...
O Wisience wiem... rozmawiałam z nią dziś długoo. tak niedawno sama to przeżywałam...ehhh zycie nie jest sprawiedliwe.
Nika mój K też pochrapuje sobie, ale wie o tym i jak go lekko dotknę i wie, ze lepiej sie polozyc na boku ;-) na wznak to zawsze chrapy szczegolnie jeszcze po ciężkim dniu. A jak Tam działania?

MLODAM wlasnie edytowałam poprzedniego posta:-) Powinnam testować za tydzień w środę ale nie wiem czy wogóle wezmę test do ręki:cool2:

Nika jak masz tyle silnej woli to czekaj i nie testuj :-) będę pełna podziwu, bo ja to w grącej kąpana ;-)
kuchnia mecz oglądam!!!! wrrr i co sie obrócę by odpisać to brama pada... musze chyba caly czas klepać ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry