• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DZIEŃ DOBRY:-):-)

Życzę Wam wszystkim dziewczyny miłego i spokojnego dnia!!!
I jak mi się uda wpaść wieczorkiem do napisania:)))
Buziaki dla Was:))

reklama
Cześć kochane wita sie i ja:tak:

wyspalam sie ,ale dzis nie mam juz żadnych objawów:sorry2:poki co nie boli mnie podbrzusze,nie czuje jajnikow tylko ten mleczny śluz-wydzielina zostala:sorry2:za 3 dni test i chyba jednak nic z tego-moze to spanie to zostalam pokonana przez pogode:dry:

kończe kawe i biore sie za sprzatanie
poczekam az ktoras wstanie do mnie dolączy
NAGAPALMA,JAEWA,NIKA- witajcie kochane-jestescie???

Cześć Dziewczynki:))

A ja bylam dziś na podglądziku:) I doktorek powiedział że bardzo ładnei reaguję na stymulację. Bo clo dobrze działa na moje endo (jest 12 a przes stymulację to tak z bidą 8) i pęcherzyk 20mm. I co z tego jak po niewłaściwej stronie.... Jakiś ten mój właściwy jajnik leniwy i nawet trochę się doktorek zmartwił... No ale nic czekamy na kolejny cykl...

Jaewa miłęgo wspólnego dzionka:))

Futrzakowa ja też w pracy:(( I to na 9 godzin. A spac mi się tak chce że jawet kawa nie pomogła:((

Nika, Nagapalma miłego dnia:))

BUnia jak się zjawisz to BARDZO DZIĘKUJĘ za kolczyki:))) Doszły wczoraj:)) Juz sobie moja mamusia jedne po drodze zwineła bo jej się podobaly bardzo:) I karteczka też śliczna:)

O i Mama już wstała:) Cześć:))

Ostatnia edycja:
Cześć żabki

wpadłam się tylko przywitać bo dziś mam kupę roboty :sorry2: może uda mi się potem zajrzeć

miłego dnia :tak:

dzien dobry :)

mama- nigdy nic nie wiadomo :) ja mialam bole tak mniej wiecej 5-7 dni przed planowanym okresem.. pozniej mi przeszlo..i pozniej dopiero w poniedzialek.. a w poniedzialek powinnam dostac @
wiec... poczekamy zobaczymy :)

monia- najwazniejsze, ze dziala.. :) nastepnym razem bedzie po wlasciwej stronie... :)

jaewa, futrzakowa, nika, sorbek, pralinka, nagapalma- witajcie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki Maggy:)
Tyle że to już drugi cykl z clo i znowu lewy jajnik. Ostatni cykl przed stymulacją tez lewy byl:(( Czyli łącznie juz 3 cykl pod rząd:(( A wogóle od początku roku chyba z raz był prawy:((
No ale nic innego nie mogę zrobić tylko czekać:sorry2:

reklama
Dzięki Maggy:)
Tyle że to już drugi cykl z clo i znowu lewy jajnik. Ostatni cykl przed stymulacją tez lewy byl:(( Czyli łącznie juz 3 cykl pod rząd:(( A wogóle od początku roku chyba z raz był prawy:((
No ale nic innego nie mogę zrobić tylko czekać:sorry2:

do trzech razy sztuka :D badz dobrej mysli, to pomaga..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry