• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY- nie jest za wczesnie na mdlości;-)organiz czasem szybko odrzuca pewne rzeczy:tak:

FUTRZAKOWA- no nic,ale i tak sie cieszymy i wcale sie nie dziwie ,ze nie mozesz sie skupic!!!

EWELINA- dzieki -poczestowalam sie truskawką-pyyycha!!

ja mam syf w kuchni i tez nie wiem za co sie brac..teraz umylam glowe-dzieci wariuja na gorze,posprzatam i jedziemy po zakupy na obiadek:tak:

SOL- hej,Tobie rowniez milego dnia:tak:

reklama
EWELINA- dzieki -poczestowalam sie truskawką-pyyycha!!

ja mam syf w kuchni i tez nie wiem za co sie brac..teraz umylam glowe-dzieci wariuja na gorze,posprzatam i jedziemy po zakupy na obiadek:tak:

Ja do kuchni nawet nie zaglądam, bo mój cudowny P zrobił z blatu kuchennego "jesień średniowiecza" :-D:-D:-D wróci posprząta, ja nie tknę palcem - wolne mam!!!!!
Póki co delektuję się truskaweczkami...potem okna pomyć, znaczy tylko dół, bo góra mnie przeraża....zresztą co za dużo to niezdrowo :-D potem sterta prasowania, pomyć podłogi...i mega sprzątanie w garderobie! A resztę zrobią krasnoludki...;-)

Ja do kuchni nawet nie zaglądam, bo mój cudowny P zrobił z blatu kuchennego "jesień średniowiecza" :-D:-D:-D wróci posprząta, ja nie tknę palcem - wolne mam!!!!!
Póki co delektuję się truskaweczkami...potem okna pomyć, znaczy tylko dół, bo góra mnie przeraża....zresztą co za dużo to niezdrowo :-D potem sterta prasowania, pomyć podłogi...i mega sprzątanie w garderobie! A resztę zrobią krasnoludki...;-)
hahahaah :D i to mi sie podoba... a szczegolnie to "wróci posprząta, ja nie tknę palcem - wolne mam!!!!!"- rewelka :D

MAGGY, bo zniesiemy wszystko, by tylko z dzidzią było wszystko w porządku :tak:
dokladnie! cala prawda :)

MAGGY- nie jest za wczesnie na mdlości;-)organiz czasem szybko odrzuca pewne rzeczy:tak:
aha! no to ok :)

hahahaah :D i to mi sie podoba... a szczegolnie to "wróci posprząta, ja nie tknę palcem - wolne mam!!!!!"- rewelka :D

dokladnie! cala prawda :)

No wiesz....ma ręce niech śmiga ze ścierą po blacie, ja tez pracuje, a wolne...to....wolne..do diaska nie?! :-D:-D:-D
Ostatnio go pytam "ryba, ty mi powiedz jak można kroić ser na krajalnicy, a jego okruchy znajduję na firance?"....popatrzył tylko na firanke i skomentował "a ty masz pewnośc że to ser?bo mi to wygląda na krakowską parzoną"....i denerwuj sie na takiego no??? Wmówić żonie że ser to krakowska....

Agniesia, witaj maleńka....a czemuż to nie spałaś???

Ostatnia edycja:
No wiesz....ma ręce niech śmiga ze ścierą po blacie, ja tez pracuje, a wolne...to....wolne..do diaska nie?! :-D:-D:-D
Ostatnio go pytam "ryba, ty mi powiedz jak można kroić ser na krajalnicy, a jego okruchy znajduję na firance?"....popatrzył tylko na firance i skomentował "a ty masz pewnośc że to ser?bo mi to wygląda na krakowską parzonę"....i denerwuj sie na takiego no???
hahahaah ser na firance? niezle :D "krakowska parzona" :D
i podzielam Twoje zdanie.. tez zawsze mowie.. masz rece i nogi- rob... i moj w miare szybko to zrozumial :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio go pytam "ryba, ty mi powiedz jak można kroić ser na krajalnicy, a jego okruchy znajduję na firance?"....popatrzył tylko na firanke i skomentował "a ty masz pewnośc że to ser?bo mi to wygląda na krakowską parzoną"....i denerwuj sie na takiego no??? Wmówić żonie że ser to krakowska....

hahaha :-D

agnieszko...a co sie dzieje że taka niewyspana?

reklama

Agniesia, witaj maleńka....a czemuż to nie spałaś???
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D-trzy światy z tymi chlopami!ale sie usmialam-juz sobie to wyobrazilam:-D:-D:-D

AGNIESZKA- witaj-ja dzis wyspana u nas slonko i cisnienie wyzsze,a u Was jaka pogoda-moze to cisnienie.a Alan spal w nocy??czy wstawalas do Malego?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry