• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bylam na gorze ustawic dzieci do pionu:dry:

Mama, u mnie też wieje, ale to dobrze...okna lepiej będzie sie myć :tak: burze zapowiadają na pomorzu....zobaczymy....uwielbiam burze...;-)
EWELINKA- a Ty na Pomorzu mieszkasz???ja pochodze ze Szczecinka;-):tak:teraz od 12 lat w Poznaniu a urdzilam sie w Koszalinie bo porodówka latem w Szczecinku byla remontowana:sorry2:

reklama
bylam na gorze ustawic dzieci do pionu:dry:

EWELINKA- a Ty na Pomorzu mieszkasz???ja pochodze ze Szczecinka;-):tak:teraz od 12 lat w Poznaniu a urdzilam sie w Koszalinie bo porodówka latem w Szczecinku byla remontowana:sorry2:

No...ja Pomorzanka - Żuławianka :-D:-D:-D:-D rodowita :tak: A wiem, że Ty ze Szczecinka a mieszkasz w Pyrlandii, bo pisałaś już mi kiedyś :-D ja dokładnie z okolic Gdańska :tak:

Mamuśka, ja byłam wieki temu w Pyrlandii na balu oficerskim, w restauracji o ile dobrze pamietam "WZ" ??? piękne miasto....

Ostatnia edycja:
BIBINKA- cześć siostra!! no u mnie dzis slabo z objawami ,wiec nic nie smece tylko czekam do soboty(juz ledwo moge wysiedziec z tym czekaniem) a Ty nadal bez @ rozumiem:dry::dry::dry:w poniedzialek idz do ginek -choc nie wiem co tu jeszcze mozna zaradzic jesli chdzi o leki na wywolanie @:sorry2:

EWELINA- no to nie mamy do siebie tak daleko-moze keidys jakas kawka -kto wie:tak:;-)

KAMA- j jestem w tym cyklu po Clo,ale nie mialam bolu jajnikow przed owu jak to napisalas i gdyby nie usg to nie wiedzialabym ze mialam owulke,nawet sluzu plodnego nie bylo...a w sumie pekly mi 2 pecherzyki i w sobote testuje-do wczoraj mialam bol podbrzusza a dzis juz nie-@ ma termin na niedziele

EWELINA- my jedziemy do Szczecinka od 19 do 24 lipca to moze pomysl i gdzies w polowie drogi bysmy sie umowily-w polowie drogi od Szczecinka do Gdańska??musze zobaczyc na mapie jak to wyglada odleglościowo;-)

KASIK- nie wiem czemu we wczesniejszym poscie Ci odpisalam ,ale napisalam KAMA:sorry2: w kazdym razie to KAMA to do Ciebie:tak:sorki za zmiane nicka-juz sie poprawilam:tak:
BIBINKA- zaraz po owulce te kilka dni to nic sie nie dzieje i jakos tak dni leca i nic ,ale jak juz jest koncówka czekania to poprostu....

Nic kochaniutkie...ja zabieram się do pracki w domciu....samo sie nie zrobi, a szkoda dnia na siedzenie :tak:

Życzę WAM Skarby przecudnego dnia....dużo uśmiechu i niech Was wiara i nadzieja nigdy nie opuszcza!!! Buziolki...

buziaki.jpg

Mamusia, pomyślimy, nie wiem jak z robotą będę stała, ale to kwestia do dogadania :tak:
Zobacz załącznik 262521
Zobacz załącznik 262521

mama wiem,wiem:tak:.ja też chcę ,żeby była już sob-niedz,czy dostanę @...
sergeevna witaj:-)
ewelinka pa!miłego dnia:-)

moja Ala ma dziś marudera,chyba się wykończę,a dopiero 10 godzina:szok::szok::szok:

reklama
EWELINA- dziekuje i wzajemnie:tak:
SERGEEVNA- witaj slodziaku;-)

ja tez brykam na chwile na zakupy na obiad-za jakies 40 minETEK wracam:-D:-D:-D:-D(Ewelina to przez Ciebie:tak:zawsze jak pisze min. to mi sie to przypomina:tak:;-):-))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry