• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka ja wiem!!! ty to musisz zacząć na skakance skakać, żeby ci trochę wyleciało ale wcześniej pokręc hula-hop to lepiej poleci jak się wstrząśnie

reklama
bunia to jeszcze z pianką wyjdzie:szok::-D

zmykam kobietki,muszę sie trochę ogarnąć i iść gdzieś z moją marudą:tak::-D.
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA:-)

Ostatnia edycja:
jestem po zakupach
na obiadek bedzie watrubka drobiowa,ziemniaczki i kapusta kiszona

BUNIA- hejka-kochana jestem Ci wdzieczna za kolczyki-normalnie te żólte sa suuuper i pozostale tez,ale zoltych jeszcze nie mialam!!teraz jestem gwiazda i mam na kazdy dzien inne:tak:buziaki kochana!! a kartka przyklejona magnesem do lodówki:tak:

BIBINKA- moze skozytaj z rady Buni i poskacz:-D:-D:-Dqrcze wszystkiego trzeba sprobowac...

no to teraz musze wstawic pranko

ja też muszę na trochę ucieknąć bo muszę wkońcu ten agrest obrać, żeby go zaprawić. a dość dużo tego jest, więc do roboty, żeby się nie popsuł

mama właśnie wczoraj ci o nich pisałam ;-) są koralowe

agnieszka witaj
bibinka to takie niesprawiedliwe.
Ale skoro już się nie zabezpieczacie to sorry przygotuj już teścik :-D bo owu może Cię zaskoczyć tak jak chyba mnie.
Oczywiście świadomie ,ale nie sądziłam ,że na dzień przed okresem który pojawił się niespodziewanie i inny był ,że można zajść bo tak by mi wszystko tu wychodziło. Mój gin kazał poczekać do tej @ i jak nie przyjdzie to 20.07.2010r mam już być. A @mam na 19.07.2010r :-)

BUNIA- czytalam,ale dopiero jak zobaczylam i przymierzylam to widze ich piękno:tak::-)dziekuje:tak:
agrest-hmmmm-smak dziecinstwa;-):-)

MARCEPANEK- no widzisz-dlatego warto sie przytulac wtedy kiedy jest ochota bo owulka moze sie przyczaic nawet na dzien przed terminem @:-D

a mi wrocilo uczucie ciągnięcia w dole podbrzusza...

a mi wrocilo uczucie ciągnięcia w dole podbrzusza...
czyli jednak cos z tego bedzie :D

wrocilam z zakupow wlasnie.. miesny zamkniety, w drugim nie bylo nic na gulasz..a tak mi sie chcialo.. mniam.. no ale kupilam piersi z kurczaka. musze cos fajnego wymyslic na obiad ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAGGY- a ja jak spojrzalam na watrubke to wiedzielam ,ze to chce na obiad:tak:
no zobaczymy -moze nic straconego ,skoro brzuch pobolewa;-):-)

kilka domkow dalej urodzila sie mala Hania-ide przywitac Ja malym prezentem-kupilam 3 szt rozowo-bialych bodziaków-pojdziemy z dziecmi,zaraz wracam:tak:

AGA-witaj ponownie!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry