• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie dziewczyny mama ,marylka ,kasik ,ewelina ,bibina i cała reszta :-)
Mam dzisiaj jakoś dobry humor bo z rana rzuciłam się na teścik by sprawdzić czy aby mi się to nie przyśniło ,ale nie bo są dwie krechy.
Po jutrze znów sprawdzę czy kreska ciemnieje.
Powiem wam ,że czekanie to najgorsze co może być.
AAAA futrzakowa gratulację!!! A nie mówiłam że będzie ta druga kreska:-):tak:

MARYLKA- hej:tak:
MARCEPANEK- hejka!masz racje czekanie jest najgorsze.....

no nic my wyszykowani-jedziemy w koncu po te zakupy-zaraz wracam:tak:
dobrze sa nadal sa II:tak::-D

mama oj tak a najgorsze jest to że była bym już teraz w 14tygodniu ciąży...:-(więc czekaj tu w takiej niepewności co i jak...
bibinka co z tą twoją @? Może skoro dochodzi do zbliżeń i mimo ,że się zabezpieczacie test nie zaszkodzi? Bo chyba jesteś druga paranormalna jak ja ;-)

mama oj tak a najgorsze jest to że była bym już teraz w 14tygodniu ciąży...:-(więc czekaj tu w takiej niepewności co i jak...
bibinka co z tą twoją @? Może skoro dochodzi do zbliżeń i mimo ,że się zabezpieczacie test nie zaszkodzi? Bo chyba jesteś druga paranormalna jak ja ;-)

marcepanek ja bym była w 21 tyg...:-(:-(:-(.załamka z tą moją @,my się nie zabezpieczamy dopiero od 1,5 tyg,więc raczej niemozliwe.jak po lutce nie dostanę,to naprawdę :szok:.ginowi,to chyba ręce opadną...

dzień dobry moje robaczki

monia bardzo się cieszę, że kolczyki dotarły i że sie podobają.
kasik ja napiszę tak- clo brałam teraz 3 cykl. w poprzednich po owu też bolało mnie podbrzusze i miałam taki mleczny śluz, ale fasolki nie było. akurat u mnie jest tak, że najwidoczniej clo tak na mnie działa. ale życzę, żeby u ciebie było inaczej i żeby to była fasoleczka.
bibinka kurna, ale ta twoja @ nieprzejednana. mogłaby łaskiawie dupsko przynieść. co za

no i futrzakowa

reklama
bunia mnie to poziom tego, co się tam w środku nagromadziło już uszami niedługo będzie wychodzil:baffled:
aga jak się dzionek zapowiada?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry