• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agniesia, to mega kawkę wypić! To Cię postawi na nogi :-D

Mama, no urwanie głowy z chłopami, ale bez nich...łojjj...marniutko...marniutko...:-D:-D

reklama
dziś moje samopoczucie fantastyczne :-D testowałam wczoraj po pracy i nic ale dziś z rana ujrzałam bladą ale jakże wyraźna druga krechę :-) objawów brak ale krecha raczej nie kłamie :-D muszę się umówić do ginka na przyszły tydzień :-)
dopiero doczytałam...GRATULACJE kochana!!!!
Życzę zdrowych i pięknych,niezapomnianych 9 miesięcy:)
AGNIESZKA- witaj-ja dzis wyspana u nas slonko i cisnienie wyzsze,a u Was jaka pogoda-moze to cisnienie.a Alan spal w nocy??czy wstawalas do Malego?

mama witaj:)
chyba ta pogoda taka nijaka,słoneczka brak,czasami przelotny deszcz i bardzo ciepło.
Alan i M spali całą noc.
Ja poszłam spać jakoś około 1 i wstałam przed 7 i głowa pęka więc stawiam na ciśnienie:-/

Ewelina właśnie piję :tak:;-)

EWELINA- oj marniutko bez Nich-zgadza sie!!
ja juz kuchnie obrobilam,teraz sie biore za odkurzanie,potem jeszcze pranie wstawie.
qrcze wiatr u mnie jakis taki zimny-otworzylam okno na taras a tu wieeeeeeeeeje:dry:

BUNIA,MARYLKA- where are You????????????????;-):-):-)

Mama, u mnie też wieje, ale to dobrze...okna lepiej będzie sie myć :tak: burze zapowiadają na pomorzu....zobaczymy....uwielbiam burze...;-)

Aguś, to smacznej kawki ;-)

Dziewczyny Ja też uciekam domek ogarnąć,zjem jakieś śniadanie i zajrzę za jakąś godzinkę do was:)

Ewelina dzięki:)
...już wypita :-D

HEJ DZIEWCZĘTA:tak::-)
u nas dziś wieje,że łeb chce urwać:-(
meggy,marcepanek ,futrzakowa GRATULUJĘ:tak::-)
mama cześć siora:-).jak tam przyszła marcóweczko???:-).ciekawe do jakiego miesiąca ja dołączę...:-(:-(:-(
aga,ewelinko,sorbek,monia,nika hello:-)

Ostatnia edycja:
To jak już ogarniecie swoje domki to zapraszam do mojego:)) Też pasowałoby posprzatac a za cholerę mi się po pracy nei chce:((

Ewelinka ja też uwielbiam burze:))
U mnie dziś zimno i pochmurno, moooże cós będzie:))

Aga mi też się cholernie chce spać.... i kawka nie pomogła:(( A tu sterta papierów przede mną:baffled:

Witam Was cieplutko,

dawno mnie nie było na forum, a to dlatego, że miałam dołka od tego starania. Dużo się pozmieniało od tego cZasu, m.in to że zmieniłam lekarza, który teraz kazał odstawić clo (brałam je prawie rok) i dał Metformax, aby naturalnie zaczęła działać owulacja. Jestem teraz po owulacji (jeszcze wywołanej przez clo) i od dwóch dni boli mnie podbrzusze, jakbym miała dostać okres. Powiedzcie, jeśli kóraś z Was stosowała ten lek, czy to przez te tabletki? Bo mdłości, nastroje zmienne i poty to mam, to podobno normalne. Normalne jest też że boli podbrzusze przed spodziewana owulacją, wtedy znaczy że lek działa bo pęcherzyki rosną. A mnie boli już po stwuerdzonej owulacji i nie jajniki tylko po środku. Poradźcie coś, proszę.

Pozdrawiam serdecznie
Kasia

reklama
Bibinka, witaj kochana :-)
Monia, oby była, od razu inne powietrze będzie, bo póki co to mimo silnego wiatru oddychać nie ma czym...:tak::-)
Kasik,
witaj, ja niestety nie pomogę, mimo chęci. Nie przyjmowałam żadnych z tych leków...ale może zadzwoń do swojego gina i podpytaj, czy to normalne...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry