mama05
prrrryy szaaaalona :))
FUTRZAKOWA- cześć kochana jak tam dzis Twoje samopoczucie??mam nadzieje ze lepiej-jesli jestes juz po sniadanku to prosze-poczestuj sie czekoladką na lepszy humorczesc monia, czesc mamusia :-)
;-)SORBUS- cześć pracująca mamusiu-zagladaj kiedy mozesz;-)Cześć żabki
wpadłam się tylko przywitać bo dziś mam kupę robotymoże uda mi się potem zajrzeć
miłego dnia![]()
MAGGY- hejka ciężaróweczko nasza kochana!!no moze masz racjedzien dobry
mama- nigdy nic nie wiadomoja mialam bole tak mniej wiecej 5-7 dni przed planowanym okresem.. pozniej mi przeszlo..i pozniej dopiero w poniedzialek.. a w poniedzialek powinnam dostac @
wiec... poczekamy zobaczymy
tez jestem zdziwiona ,ze tak nagla przestalam czuc i jajniki i podbrzusze-choc ten lewy jajnik tak lekko czuje-qrcze Olek juz nie smęce poprostu to czekanie jeszcze 3 dni to jakas psychiczna tortura
a Ty jak-juz troche dociera ,ze pod sercem nosisz malą kochaną istotke???
MONIA- witam i Ciebie kochana,szkoda,ze znowu lewy jajnki...na pocieche ci napisze,ze moj prawy "spal "od 5 lat-stymulacja przy ciazy z Zuza-tylko 1 pecherzyk w lewym,stymulacja przy ciazy z Dominikiem(Clo) tylko 1 pech. w lewym,stymulacja teraz gdzie bylam pwena lewego-masz ci los-w obu jajnikach i oba pekly
takze wierze,ze i u Ciebie bedzie podwojna owulka
testowałam wczoraj po pracy i nic ale dziś z rana ujrzałam bladą ale jakże wyraźna druga krechę :-) objawów brak ale krecha raczej nie kłamie
jak nigdy..