• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc monia, czesc mamusia :-)
FUTRZAKOWA- cześć kochana jak tam dzis Twoje samopoczucie??mam nadzieje ze lepiej-jesli jestes juz po sniadanku to prosze-poczestuj sie czekoladką na lepszy humor:tak:;-)
Cześć żabki

wpadłam się tylko przywitać bo dziś mam kupę roboty :sorry2: może uda mi się potem zajrzeć

miłego dnia :tak:
SORBUS- cześć pracująca mamusiu-zagladaj kiedy mozesz;-)
dzien dobry :)

mama- nigdy nic nie wiadomo :) ja mialam bole tak mniej wiecej 5-7 dni przed planowanym okresem.. pozniej mi przeszlo..i pozniej dopiero w poniedzialek.. a w poniedzialek powinnam dostac @
wiec... poczekamy zobaczymy
MAGGY- hejka ciężaróweczko nasza kochana!!no moze masz racje:sorry2:tez jestem zdziwiona ,ze tak nagla przestalam czuc i jajniki i podbrzusze-choc ten lewy jajnik tak lekko czuje-qrcze Olek juz nie smęce poprostu to czekanie jeszcze 3 dni to jakas psychiczna tortura:dry:
a Ty jak-juz troche dociera ,ze pod sercem nosisz malą kochaną istotke???

MONIA- witam i Ciebie kochana,szkoda,ze znowu lewy jajnki...na pocieche ci napisze,ze moj prawy "spal "od 5 lat-stymulacja przy ciazy z Zuza-tylko 1 pecherzyk w lewym,stymulacja przy ciazy z Dominikiem(Clo) tylko 1 pech. w lewym,stymulacja teraz gdzie bylam pwena lewego-masz ci los-w obu jajnikach i oba pekly:sorry2:takze wierze,ze i u Ciebie bedzie podwojna owulka:tak:

reklama
dziś moje samopoczucie fantastyczne :-D testowałam wczoraj po pracy i nic ale dziś z rana ujrzałam bladą ale jakże wyraźna druga krechę :-) objawów brak ale krecha raczej nie kłamie :-D muszę się umówić do ginka na przyszły tydzień :-)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja...
Wczoraj "nadgodziny", więc dzis dzień laby! Ale abym sie zbytnio nie rozleniwiła to w domu czeka full roboty, nie wiem za co się wziąć najpierw....

MAGGY, strasznie się cieszę!!!!!!! Moje gratulacje!! I powiem Ci tak - życze Ci wymiotów i senności, cobyś wiedziała i czuła, że w ciąży jesteś! Wiem...wiem...zołza jestem!!!

MAMUSIA, kochanie...na spokojnie...co ma się wykluć to się wykluje, a stresik ewentualnej dzidzi nie wskazany!!!

Marylka, giga utargu życzę!!!!!!!!!!!

Wisieńka, przytulam mocno...bez słów
[*]

Bunia, trzeba wierzyć..nic innego Nam nie pozostało...

Resztę dziewuszek tulam i pozdrawiam :***

Futrzkowa super! Oby kreseczka robiła się coraz wyraźniejsza i za kilka miesięcy zamieniła się w bobaska:))

Mama dzięki za pocieszenie:) Może mój prawy też się wkońcu ruszy! Nie mam lewego jajowodu więc nawet przy podwójnej owulce nici z bliźniaków:))

A Tobie Mamuś życzę żeby za 3 dni się okazało że będziesz kolejny raz mamusią:))

jaewa, mama, futrzakowa, nika, sorbek, pralinka, nagapalma, maggy - dzień dobry :-D

Zaraz mój ślubny przyjeżdża więc my spadamy na chwilę do sklepu po zakupy na obiadek i będę szykować obiad na szybko bo o 13 wychodzi do pracy więc krótko się nim nacieszymy :-( Ehh... do dupy takie życie :-( Chyba wolałam żyć od 10 do 10 i martwić się o kasę ale z nim w domu :-(

MAGGY- hejka ciężaróweczko nasza kochana!!no moze masz racje:sorry2:tez jestem zdziwiona ,ze tak nagla przestalam czuc i jajniki i podbrzusze-choc ten lewy jajnik tak lekko czuje-qrcze Olek juz nie smęce poprostu to czekanie jeszcze 3 dni to jakas psychiczna tortura:dry:
a Ty jak-juz troche dociera ,ze pod sercem nosisz malą kochaną istotke???
ja mialam dokladnie tak samo.. czulam je czulam i nagle nie.. wiec bylam pewna, ze to przez zblizajaca sie @ wlasciwie to tuz przed czulam sie normalnie na @ bo byly takie same bole.. ale.. to uczucie ciagniecia w dol bylo jakies dziwne, nigdy tego wczesniej nie mialam..
ja sie czuje ok :) troche mnie mdli bo zwykle z rana pije herbate zielona cytrynowa.. i to chyba bedzie musialo ulec zmianie ;) ale chyba za wczesnie na mdlosci, nie?

dziś moje samopoczucie fantastyczne :-D testowałam wczoraj po pracy i nic ale dziś z rana ujrzałam bladą ale jakże wyraźna druga krechę :-) objawów brak ale krecha raczej nie kłamie :-D muszę się umówić do ginka na przyszły tydzień :-)
aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGGY, strasznie się cieszę!!!!!!! Moje gratulacje!! I powiem Ci tak - życze Ci wymiotów i senności, cobyś wiedziała i czuła, że w ciąży jesteś! Wiem...wiem...zołza jestem!!!

hahahha no nie dziekuje :D a powiem Ci, ze tez wlasnie mowilam do mojego, ze moge wymiotowac non stop - nie dbam o to.. byleby tylko wszystko bylo ok :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MONIA- wiem,ze nie masz lewego jajowodu-chodzilo mi o to ,ze bedzie podwojna owulacja-b skoro masz taki pracowity lewy jajnik to nie sadze ,zeby nagle nie zadzialal-nadzieja w tym ze zadzialaja oba i wtedy uda sie zajsc z prawego:tak:;-)

FUTRZAKOWA- i tak cicho siedzisz!!!!!!!!!!!!!!!! JAK umiesz to wstawiaj test!!!gratuluje kolejnej marcóweczce!!!!!

EWELINKA- witaj kochana!!no masz racje-nczym sie nie stresuje juz-swoje zrobilismy i juz na koncwce z czekaniem jestem wiec dam rade z Wasza pomoca!!
sciskam!!

chciałam wstawić test tzn przesłać mmsa którejś z was ale mam telefon z kiepskim aparatem i nic nie widać na tym zdjęciu :-) jestem na maksa podjarana :-) chyba w pracy się dziś nie skupię... :-D

reklama
Dziewczęta, proszę się częstowac swojskimi truskaweczkami. Z samego rańca P wstał i wyzbierał z naszego ogródka...to już końcówka truskawek w tym sezonie :szok: jak nigdy..

truskawki_075.jpg

MAMUSIA,
wiem, że czekanie najgorsze, ale co MY na to...nic nie możemy..najlepiej nie mysleć, a dzidzi sama wskoczy do brzunia hahaha ;)

MAGGY, bo zniesiemy wszystko, by tylko z dzidzią było wszystko w porządku :tak:

JAEWA, szalejesz kobieto, aż tutaj ziemia drży ;) :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry